MENY hamburgermeny Close-menu button

Sprøstekt fisk med pasta

Uansett årstid - sprøstekt fisk med pasta kan du enkelt ta med deg på tur. Her kan du bruke filet av for eksempel makrell, ørret eller torsk.

Publisert 17. juni 2021 kl. 07.47

Utstyr som anbefales: 

  • To mellomstore plastbokser 
  • Klype 
  • Primus med stekepanne 
  • Gass 
  • Lighter ​

Oppskrift
Sprøstekt fisk med pasta 

Ingredienser 
4 personer: 

400 gr pasta 
175 gr pesto 
1 stk rødløk 
2 stilker vårløk 
1 stk chili 
4 stk fiskefilet 
4 ss hvetemel 
1 ss salt 
1 ts pepper 
1 ss smør

Slik gjør du:

  1. Kok pastaen etter anvisning på pakken. 
  2. Finhakk rødløk, vårløk og chili, og ha det over i pastaen sammen med pesto. 
  3. Ha hvetemel, salt og pepper på en tallerken. Vend fiskefileten i hvetemelet. 
    Steg 1 – 2 – 3 kan gjøres hjemme, og legges i plastbokser som du kan ta med deg på tur. Da blir det enklere å lage maten på primusen. 
  4. Fyr opp primusen på middels varme, ha smør i stekepanna og fres makrellen til den er sprøstekt. Ha pastaen over i stekepannen sammen med makrellen til alt er gjennomvarmt. Server sprøstekt fisk med pasta og nyt resten av turen.​