MENY hamburgermeny Close-menu button
Burger smaker alltid godt, også når du er på tur, enten du er ved sjøen, i skogen eller til fjells. Turburger lager du i en fei med noen enkle forberedelser hjemme.

Turburger

Burger smaker alltid godt, også når du er på tur, enten du er ved sjøen, i skogen eller til fjells. Turburger lager du i en fei med noen enkle forberedelser hjemme.

Publisert 03. juni 2022 kl. 09.26

Oppskrift
Turburger:

Ingredienser
4 personer:

Burger:
0.5 stk løk
100 gram bacon
400 gram kjøttdeig av vilt
2 ss brødrasp
1 egg
1 ts salt
1 ts pepper
1 ss smør
Tilbehør:
4 stk hamburgerbrød
4 skiver ost
4 skiver tomat
Salat
Hamburgerdressing

Utstyr som anbefales:  

  • 2 matbokser 
  • stekespade 
  • Primus med stekepanne
  • Gass  
  • Lighter  

Slik gjør du:

Forberedelser hjemme:

  1. Finhakk løk og bacon, og ha det over i en bolle sammen med kjøttdeigen av vilt.
  2. Tilsett brødrasp egg, salt og pepper, og kna alt godt sammen.​
  3. Form fire burgere. Varm opp en stekepanne med smør og stek burgerne til de er halvferdig, men gylne på begge sider.
  4. Ha hamburgerne over i en matboks.
  5. Del tomatene i skiver og legg i en matboks sammen med nok salatblader til fire hamburgere og fire osteskiver. Pakk sekken med alt tilbehøret og utstyret.

På tur:

  1. Varm opp en stekepanne med litt smør på primusen på lavt bluss. Ha hamburgerne i stekepannen og legg en osteskive på hver. Ha på lokk slik at osten smelter.
  2. Fyll brødene med hamburgerdressing, salat, tomat og burgere, og nyt turburgeren i det fri.