Burger smaker alltid godt, også når du er på tur, enten du er ved sjøen, i skogen eller til fjells. Turburger lager du i en fei med noen enkle forberedelser hjemme.

Turburger

Burger smaker alltid godt, også når du er på tur, enten du er ved sjøen, i skogen eller til fjells. Turburger lager du i en fei med noen enkle forberedelser hjemme.

Enkel40 min

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Burger:

0.5 stk

løk

100 gr

bacon

400 gr

viltkjøttdeig

2 ss

brødrasp

1 stk

egg

1 ts

salt

1 ts

pepper

1 ss

smør

Tilbehør:

2 stk

tomat

0.5 stk

isbergsalat

4 skiver

ost

4 stk

hamburgerbrød

1 flaske

hamburgerdressing

Utstyr som anbefales:  

  • 2 matbokser 
  • stekespade 
  • Primus med stekepanne
  • Gass  
  • Lighter  

Slik gjør du:

Dette gjør du hjemme::

Finhakk løk og bacon, og ha det over i en bolle sammen med kjøttdeigen av vilt.

 

Tilsett brødrasp egg, salt og pepper. Bruk hendene og bland alle ingrediensene lett sammen. ​

Form fire burgere. Varm opp en stekepanne med smør og stek burgerne til de er halvferdig, men gylne på begge sider.

Ha hamburgerne over i en matboks.

Del tomatene i skiver og legg i en matboks sammen med nok salatblader til fire hamburgere og fire osteskiver. Pakk sekken med alt tilbehøret og utstyret.

Dette gjør du på tur:

Varm opp en stekepanne med litt smør på primusen på lavt bluss. Ha hamburgerne i stekepannen og legg en osteskive på hver. Ha på lokk slik at osten smelter. Stek burgerne til de er gjennomstekte.

 

Fyll hamburgerbrødene med hamburgerdressing, salat, tomat og burgere, og nyt turburgeren i det fri.