MENY hamburgermeny Close-menu button
Tyttebæraioli er et tilbehør som smaker nydelig i wraps, på pølse eller ved siden av en deilig elgbiff. Syrligheten fra bærene gjør denne aiolien ekstra god.

Tyttebæraioli

Tyttebæraioli er et tilbehør som smaker nydelig i wraps, på pølse eller ved siden av en deilig elgbiff. Syrligheten fra bærene gjør denne aiolien ekstra god.

Publisert 29. april 2022 kl. 10.00

Oppskrift
Tyttebæraioli

Ingredienser
4 personer:

Tyttebæraioli:
200 gr majones lett
2 fedd hvitløk
1 ss sitronsaft
2 dl tyttebær
Salt/pepper

Slik gjør du:

Tyttebæraioli:

  1. Ha majonesen i en bolle.
  2. Finhakk hvitløk og ha det over i majonesen. Tilsett sitronsaft, salt og pepper. Mos tyttebærene noe, og ha det over i majonesen.
  3. Bland det hele godt sammen.