
Tyttebærsmør
Tyttebærsmør er perfekt tilbehør til viltmaten. Server det på toppen av en varm biff eller på en brødskive med skiver av viltkjøtt på topp. Det er snaddermat.
Enkel•30 min.
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Tyttebærsmør:
250 g
tyttebær
50 g
sukker
300 g
smør
0.5 stk
sitron
Tips:

Server på toppen av en varm biff, i en bakt potet eller på brødskiva. Tyttebærsmør gir masse smak og den kremede konsistensen er helt nydelig.
Slik gjør du:
Tyttebærsmør:
Ha tyttebær og sukker i en bolle og rør det godt sammen med en gaffel til en del av tyttebærene blir moste.
Tips:
Mengden sukker er smak og behag, så her kan du justere slik at det blir slik du liker det best.
Ha de rørte tyttebærene over i en foodprocessor og tilsett romtemperert smør i terninger. Kjør på høy hastighet til alt er godt blandet.
Bruk en elektrisk visp eller en kjøkkenmaskin med visp og kjør på høy hastighet til tyttebærsmøret oppnår en kremet konsistens.

Server tyttebærsmør på brød med skiver av deilig viltkjøtt.
Nyhetsbrev for den matglade
Ønsker du å få matinspirasjon rett i innboksen din hver måned? Da bør du melde deg på vårt nyhetsbrev som vil inneholde nye og fristende oppskrifter.