Viltpølsespyd

Disse viltpølsespydene er enkle enten du har hjemmelagde eller kjøpte pølser. De er gode på smak, og kan gjerne dippes i ketchup.

Enkel30 min

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Viltpølsespyd:

8 stk

viltpølser

8 stk

grillspyd

1 stk

ferdig pizzadeig (rektangulær)

Tilbehør:

Server gjerne med ketchup, srirachamayo eller aioli. 

Her finner du oppskrift på viltpølser.

Slik gjør du:

Viltpølsespyd:

 

Varm opp stekeovnen til 220 gr. 

 

Tre pølsene på hvert spyd. Med en kniv skjærer du pølsene fra bunn til topp som en spiral. 

Rull pizzadeigen så den er ca 2 cm tykk og lang nok til å rekke rundt pølsespiralen. Start i bunn og trekk pizzadeigen i mellomrommet til topp. 

Stekes på 220 grader i ca. 20 minutter, til pizzadeigen er gyllen og ferdigstekt. 

 

Dypp gjerne i ketchup, srirachamayo eller aioli.