
Viltpølsespyd
Disse viltpølsespydene er enkle enten du har hjemmelagde eller kjøpte pølser. De er gode på smak, og kan gjerne dippes i ketchup.
Enkel•30 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Viltpølsespyd:
8 stk
viltpølser
8 stk
grillspyd
1 stk
ferdig pizzadeig (rektangulær)
Tilbehør:
Server gjerne med ketchup, srirachamayo eller aioli.
Her finner du oppskrift på viltpølser.
Slik gjør du:
Viltpølsespyd:
Varm opp stekeovnen til 220 gr.
Tre pølsene på hvert spyd. Med en kniv skjærer du pølsene fra bunn til topp som en spiral.
Rull pizzadeigen så den er ca 2 cm tykk og lang nok til å rekke rundt pølsespiralen. Start i bunn og trekk pizzadeigen i mellomrommet til topp.
Stekes på 220 grader i ca. 20 minutter, til pizzadeigen er gyllen og ferdigstekt.
Dypp gjerne i ketchup, srirachamayo eller aioli.