Wrap med viltpølse er perfekt turmat. Enkelt og greit. Disse kan du enten lage ferdig hjemme eller når du er ute på tur.

Wrap med viltpølse

Wrap med viltpølse er perfekt turmat. Enkelt og greit. Disse kan du enten lage ferdig hjemme eller når du er ute på tur.

Enkel20 min

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Wrap med pølse:

4 stk

viltpølse

1 stk

rødløk

400 g

sopp

200

cherrytomater

2 stk

hjertesalat

1 ss

smør

3 dl

rømme

1 ts

peppermiks

0.5 ts

salt

Når du lager alt på tur:

Det beste er å kutte opp alt hjemme og pakke det i en matboks. Varm opp en stekepanne med smør på primusen, og fres alt sammen til pølsebitene er gylne og alt er gjennomvarmt. 

 

Denne herligheten er inspirert av en av rettene fra Jæger Hansens Villmarkskjøkken som kommer på lufta på Naturkanal1 høsten og vinteren 2025.

Slik gjør du:

Wrap med pølsemiks:

Del pølse, rødløk og sopp i skiver, cherrytomatene i to og hjertesalaten i strimler.

Varm opp en stekepanne med smør på middels høy varme, og fres pølsebitene, soppen og rødløken til pølsene er gylne. Krydre med peppermiks og salt. 

Mot slutten av steketiden tilsettes cherrytomatene og hjertesalaten. Stek i et par minutter. 

Bre et lag rømme på hver tortillalefse og fordel pølsemiksen på topp. Brett sammen og nyt. 

Anine fra NJFF er gjest i Svein Jæger Hansens ny program på Naturkanal1.