Barne- og ungdomskonferansen i Stavanger

12.-14. mai deltok tre representanter for barne- og ungdomsutvalget i NJFF Møre og Romsdal på årets barne- og ungdomskonferanse i Stavanger.

Publisert: 20. juni 2023 kl. 09.50

Deltakerne var Ole Mathias Risvik (Eide JFF og leder i barne- og ungdomsutvalget i regionslaget), Christian Holmen (Kristiansund og Nordmøre JFF og barne og ungdomsutvalget i regionslaget) og Heidi Reiten (Surnadal JFF).

På konferansen fikk de innblikk i og inspirasjon om det arbeidet og de aktivitetene andre barne- og ungdomsarbeidet i landet arrangerer. Dette gjennom sosialisering, gruppearbeid og fremføring fra enkelte lokal- og regionslag. I tillegg ble det gjennomført opplæring rundt det administrative ved arrangement for barn- og ungdom.

Deler av konferansen forgikk utendørs, med blant annet utekjøkken lørdags formiddag, fiske og grilling ved Jærstrendene lørdags kveld. Til tross for god blest fra Nordsjøen ble det både fisk og fyr.

Med dette er det bare å takke alle som vi fikk møte på konferansen for ei hyggelig helg, og vi sees forhåpentlig neste år! Og håper at vi får med en enda større gjeng fra regionen neste gang!