MENY hamburgermeny Close-menu button

Leie selskapslokale eller møterom?

Behov for å leie lokalet til konfirmasjon, bryllup, runddager, temamøter, foredrag el. Vi Stjørdal Jeger- og Fiskerforening har flotte lokaler til leie i Severin Broens gate 29, 7500 Stjørdal

Publisert 04. mai 2022 kl. 20.00

Lokalene i første etasje har god plass for oppdekking til 60 personer ved selskaper og møter, og inntil 100 personer ved foredrag. Det er komplett dekketøy for inntil 100 personer.

Kjøkkenet er topp moderne, i stål og etter storkjøkkenstandard. Stort kjølerom disponeres av leietakere, samt en liten fryser er disponibel. 

I hallen, lett tilgjengelig fra hovedsalen, er det to toaletter; ett for herrer og ett for HC/damer. Hallen er romslig, og kan benyttes ved leie av hovedsalen.

Enheter er så langt brukt til konfirmasjoner, bryllup, runddager, temakvelder og større møter. Den kan også leies ut til bedrifter på dagtid, gjerne i kombinasjon med de to møterommene som beskrives nedenfor.

Det er utgang fra selskapslokalene til en terrasse mot elva. Her er det satt ut benker og bord, som kan gi sitteplass til ca. 40 personer. I sommerhalvåret er dette en fin grillplass.
 

Hele huset har et godt utbygd datanettverk som kan benyttes av alle brukerne.
 

For leie eller informasjon: Ring telefonnummer 902 98 455 eller epost: [email protected]

For mer info og bilder trykk her.

Medlemmer av SJFF får 20 % rabatt ved all romleie (ikke rabatt på vasking)