Nye nettsider

VJFF har som dere sikkert har sett fått nye nettsider. Det betyr også at måten vi legger ut aktiviteter på og publiserer saker er endra.

Publisert: 10. januar 2023 kl. 20.42

Sist oppdatert: 02. mars 2023 kl. 20.58

NJFF har i sommer byttet nettsider for hele organisasjonen og vi ble med på lasset. Mesteparten av det vi hadde på de gamle sidene er lagt over på de nye sidene.

Men publiseringsmåten er endra. Det vil si at måten vi legger ut ting i aktivitetskalenderen og publiserer saker gjøres på en annen måte enn vi gjorde på de gamle sidene.

NJFF har lagt ut videoer som viser hvordan vi skal gjøre det. På denne siden finner du også tips og råd til hvordan du logger inn og mye annet.

Det er ikke så veldig vanskelig, men litt tid må du regne med å bruke for å få det til.

Årsaken til bytte av nettside forklarer NJFF på denne måten:

De gamle nettsidene bygger på en snart 10 år gammel plattform. Disse hadde behov for vesentlige oppgraderinger, og etter en totalvurdering så vi at det var nødvendig å skifte ut hele systemet. 

De nye nettsidene er mye mer fleksible, og kan tilpasses og skreddersys mer for din forenings behov. For deg som er vant til å jobbe med nettpublisering vil du se at det nye systemet er et rendyrket publiseringsverktøy med mye god funksjonalitet. De nye nettsidene vises enda bedre på mobil, og oppleves mer brukervennlig. Dette er viktig når over 70% av alle besøk på njff.no gjøres fra mobiltelefoner.​