Jaktskyting

Formålet med NJFFs jaktskyting mot stillestående og bevegelige viltmål er å gi jegeren trening i skyteferdighet for utøvelse av mest mulig human jakt, sikkerhet i våpenbehandling, og for rekruttering og opplæring av ungdom.

NJFFs lokallag har skytebaner rundt om i landet, hvor det er muligheter for å trene med både hagle og rifle.

Leirduebanen til Narvik Jeger- og Fiskerforening ligger i Håkvikdalen, ta av E6 og følg skilting til Sj​​urshiem ca 4km fra E6, med avkjøring til venstre ned i elvedalen like nedenfor Silvannet. 

Åpningstider: Leirduebanen holder åpent for alle interesserte skyttere på tirsdager kl17:30 fra 18.05.22 frem til jaktstart.​​​

Stenging: Siste åpningsdag på leirduebanen blir tirsdag 14.09.22.​​​

Anlegget er betydelig oppgradert de senere årene med overbygd standplass. Toalett er også oppført.

div 013.jfif
Skytterhuset

 

DSC_1271.jfif
Standplass

 

DSC_0748.jfif
Leirdueskyting

 

Vi oppfordrer småviltjegere til å møte opp til skytetrening på Narvik JFFs leirduebane. Man vil gjennom leirdueskyting få forbedret sine skyteegenskaper, noe som kommer godt med under jakta. Et annet viktig moment er at man gjennom leirdueskytinga øker sikkerheten under jakta. På leirduebanen er det instruktører som kan gi instruksjon til skyttere på alle nivå.

For flere er leirdueskyting blitt en flott hobby, og for de mest aktive er det gode muligheter for å drive med konkurranseskyting.

På banen låner vi ut våpen dersom noen ønsker å prøve. Banen kan også leies med instruktør for lukkede arrangementer. Kontakt (e-post: [email protected], mob: 90218725)