Fiskedag på Nøklevann for barn og ungdom

 • Fra:
  24.06.2023 kl. 17.00
 • Til:
  24.06.2023 kl. 21.00
 • Varighet:
  4 timer
 • Sted:
  Nøklevann i Østmarka
 • Pris:
  Medl: 20,- / Ikke medl: 20,-
 • Påmeldingsfrist:
  23.06.2023
 • Arrangør:

Oslo jeger- og fiskerforening inviterer barn og ungdom til fisketur på
Nøklevann i Østmarka lørdag 24. juni fra kl. 17 – 21.

Oslo jeger- og fiskerforening gjentar fjorårets suksess og inviterer deg som er interessert i fiske med på fisketur med kano eller kajakk på idylliske Nøklevann i Østmarka. Nøklevann er et stort ferskvann i Østmarka med mange spennende fiskemuligheter og fiskeslag. Dette er et gratis tilbud til våre barn og ungdomsmedlemmer som vi håper mange ønsker å benytte
seg av. Foresatte er hjertelig velkommen til å bli med sine barn eller ungdom på turen. (Kun en liten påmeldingsavgift vi ikke kommer utenom).

Eget fiskeutstyr kan medbringes. For de som ikke har eget utstyr vil Oslo jeger- og fiskerforening stille med litt fiskeutstyr for de som er interessert i å prøve fiskelykken fra en kano eller kajakk for første gang. Man trenger ikke å være en dreven fisker for å bli med på dette tilbudet. Vi vil ha med fiskeutstyr til utlån for de som ikke har fiskestang eller sluker fra før.

Barn under 16 år trenger ikke fiskekort. Oslo jeger- og fiskerforening vil sammen med Oslomarkas fiskeadministrasjon (OFA) sørge for at de over 16 år fisker gratis på dette arrangementet denne dagen.

Ved demningen ved Rustadsaga sportsstue ligger Nøklevann ro- og padleklubb. Nøklevann ro- og padleklubb er en av landes største padleklubber. Der vil vi få muligheten til å låne båter som blir brukt til fisketuren på vannet. Kano, kajakker, robåter eller SUP-brett vil stå til
vår disposisjon. Det vil være aktivitetsledere og instruktører fra Nøklevann ro og padleklubb med oss på vannet. Dette er for å ivareta sikkerheten og sørge for at alle får en så behagelig fisketur som mulig. Instruktørene og aktivitetslederne vil også være behjelpelige med padleteknikk for de som ønsker veiledning underveis på vannet. På ro og padleklubbens
anlegg vil alt av padle og ro utstyr være tilgjengelig. Båter, årer, div. utstyr, og padle og redningsvester. Så ingen andre ting enn sitt eget fiskeutstyr trengs medbringes. Nøklevann ro og padleklubb har en gyllen regel som alle MÅ følge og den er at «alle som ferdes på vannet MÅ ha på vest». Redningsvester for de som ikke er svømmedyktige er påbudt.

Det kan være en stor fordel å ha med seg ekstra skiftetøy dersom uhellet ved kantring skulle inntreffe. Temperaturen i Nøklevann på denne tiden av året kan variere ut ifra hvor varmt det har vært i luften den siste tiden. Sekker eller bagger vil bli låst inn på ro og padleklubbens anlegg mens fisketuren pågår. Det finnes også sikkerhetsskap til lommebok og mobil om man ikke har en vanntett sekk eller pose.

Etter fisketuren avslutter vi kvelden med lett grilling. OJFF stiller med pølser og drikke til alle deltagerne. Er det noen spesielle allergier eller annet vi trenger å vite om, vær snill å gi beskjed om dette i forkant.

Ankomst
Letteste ankomst med bil til Nøklevann ro og padleklubb er bymiljøetatens gratis fellesparkering ved Rustadsaga sportsstue. Eller t-banen linje 3 Mortensrud til Bogerud t-banestasjon. Det går også buss til Skullerud ungdomsskole, General ruges vei. Det er ca. 300-400 meter å gå til ro og padleklubben fra parkeringsplassen, t-banestasjonen og bussholdeplassen.

Vi håper dette er noe som kan friste! Om fisken biter eller ikke kan ingen garantere. Forutsetningene for at dette kan bli en fin tur og fiskelykken inntreffer, vil vi i Oslo jeger- og fiskerforening gjøre så godt vi kan med.

Vel møtt
Mvh
Emil
Oslo jeger- og fiskerforening
Mail: [email protected]

Legg i kalender
KONTAKT

Emil Ullevålseter Martinsen

Tlf: 48219059

Del:

Adskomst til Nøklevann ro- og padleklubb