MENY hamburgermeny Close-menu button

Oslo JFF 150 år

10. februar 1871 ble Norsk Jæger- & Fisker-Forening stiftet. Dette var forløperen til foreningen vi kjenner som Oslo Jeger- og Fiskerforening. Høsten 2017 engasjerte vi Historikarverksemda for å skrive denne historien.

Publisert 24. juni 2022 kl. 08.00

«Oslo Jeger- og Fiskerforening 150 år» er skrevet av Silje Een de Amoriza og Øystein Hellesøe Brekke. Boken er en fremstilling av Norsk Jæger- & Fisker-Forenings/Oslo Jeger- og Fiskerforenings 150 år lange historie.
Den prøver å beskrive foreningens utvikling gjennom et bredt perspektiv, bl.a. ved å utforske hvem hovedstadens jegere har vært og er i dag, og gjennom å undersøke hvilke vilkår jakt og fiske som fritidsaktivitet har hatt fra midten av 1800-tallet og frem til i dag.
 
Alle medlemmer får ett eksemplar gratis, man betaler kun frakt. Dette medlemstilbudet kan man benytte seg av her: https://oslojeger.herokuapp.com/bok/medlemstilbud
Hvis du ikke er medlem, eller ønsker å bestille flere bøker, så kan du bestille her: https://oslojeger.herokuapp.com/bok/
 
Hvis du ikke ønsker å bestille boken på nett, så kan du møte opp på 100-meteren lørdag 18. desember. Da arrangerer vi nemlig den tradisjonelle julecup'en. Da vil vi også dele ut boken til medlemmer, samt selge til de som ønsker flere eksemplarer eller ikke er medlem.