Introduksjon til fiske etter laks i Numedalslågen

Bli med på Fiske i Numedalslågen 2-4 august! Påmelding kommer ca 1. mai

Publisert: 04. mars 2024 kl. 09.59

Fiske i Numedalslågen. Første helgen i august. 

Dette er foreløpig informasjon. Fiskeutvalget i Solemskoagen JFF har inngått avtale om fiske etter laks i Numedalslågen. Informasjon om detaljer og mulighet for påmelding kommer ca 1. mai. Vi lander da også pris for deltagelse.

Laksefiske inkluderer tre laksevald i Numedalslågen; Rien Vest , Rien Øst og Kjerringhølen, med fiske fra begge sider av Rien (ca 850 meter) i perioden. Stedet ligger ca 40 km nord for Larvik, rett nord for tettstedet Steinsholt, og ca. 12 km syd for Hvittingfoss, dersom man kommer nordfra. Det tar ca. én time og ti minutter å kjøre fra Oslo.

Det er tillatt å fiske med flue/mark/sluk på alle vald/soner.

Vår egen Ole Kirkemo sammen med fiskeutvalget vil delta som veiledere på denne introduksjonen til laksefiske i Numedalslågen. OIe er kjent for de fleste gjennom mange år i redaksjonen Jakt & Fiske og forfatter av flere bøker om jakt og fiske. 

Vi legger opp til at den enkelte har tilgang til nødvendig utstyr, og vi har mulighet for enkel overnatting på campen. 

Redningsvest er obligatorisk. 

Det er mulig vi deler opp i deltagelse fre/lør og lør/søn. Avhengig av pågang, kan det være mulighet for å delta hele helgen. Vi er dialog med rettighetshaver om antall, men ser for oss at det skal gå greit med 10 til 12 stenger for hvert døgn. Medlemmer i Solemskogen JFF blir prioritert.

 

Rienlågen.jpg
8_DSC_1299_Marit S.JPG