Solemskogen JFF

Velkommen til Solemskogen JFF. Vi holder til i Oslo og er en av de største jeger- og fiskeforeninger i Norge. Vi holder jegerprøvekurs i Oslo gjennom hele året.

Ta del i våre aktiviteter

Solemskogen JFF har flere aktive utvalg med blant annet en egen satsing mot ungdom, jenter og hund. 

Det er mye som skjer i foreningen i år! Sjekk ut vårt aktivitetshefte for 2024 her og aktivitetskalenderen lenger nede på siden. Vi tilbyr jegerprøvekurs gjennom hele året.

Vi disponerer vårt eget jaktterreng i Lillomarka. Her jakter vi både småvilt og rådyr. Vi har årlig introkurs i rådyrjakt. Har du lyst til å bli med på introjakt finner du mer info her​.

Vil du bli med oss å lære og jakte eller fiske? Eller har du kanskje en ny hund og vil lære av våre flinke instruktører i jakthundutvalget? Du finner flere spennende aktiviteter i kalenderen under. 

Solemskogen JFF har samarbeid med Haglebanen på Løvenskiold der vi tilbyr gunstige priser for medlemmer samt ukentlige skytedager med instruktør. 

Følg oss på Facebook​ og Instagram

Vi vil gjerne ha med flere! Bli medlem i Solemskogen JFF

Grasrotandelen er et viktig bidrag til foreningens arbeid og aktivitetstilbud.​ Vi oppfordrer deg til å støtte oss i SOLEMSKOGEN JEGER OG FISKERFORENING.​ Send SMS "Grasrotandelen 991096698" til 60000 for å støtte oss. 

Vi er tilknyttet Norges Jeger- og Fiskerforbund, som er den eneste landsdekkende interesseorganisasjonen for jegere og fiskere.

Solemskogen.png

 

 

Vil du ta jegerprøven?

Velkommen til jegerprøvekurs hos Solemskogen JFF. Våre jegerprøvekurs i Oslo holdes av erfarne og godkjente instruktører på Tåsen Skole.

Les mer om våre jegerprøvekurs External-link icon

Nyheter fra foreningen

Leiv Mørkved Helsingen

Leder

John Berntzen

Leder jaktutvalg

Emil Andre Os

Studieansvarlig

Audun Helgheim

Leder skyteutvalg

Rolf Haakensen

Leder fiskeutvalg

John Arne Medalen

Leder hundeutvalg

Lars Oma

Sekretær

Amund Alm

Barne- og ungdomsutvalg

Siri Marie Fyen

Kvinnekontakt

Amund Alm

Barne- og ungdomsutvalg

Grunde Beisland

Kasserer

Under finner du navn på medlemmer valgt inn i valgkomiteen på årsmøtet. Ta gjerne kontakt med valgkomiteen hvis du har noen spørsmål.

  • Valgkomitèmedlem 1: Therese Nordling (99001744)
  • Valgkomitèmedlem 2: Fredrik Bjercke (93438585)
  • Valgkomitèmedlem 3: Anna Joval (93238998)

Bli medlem av NJFF

Som medlem av NJFF får du tilgang til en rekke fordeler.

Jakt & Fiske
Som medlem av NJFF mottar du landets største jakt- og fiskemagasin rett hjem i postkassa. I tillegg har du tilgang til samtlige artikler i den digitale utgaven på nett.
Mine båter
Som medlem i NJFF kan du få tilgang til båter over hele landet. Alle båtene er plassert i vann med gode fiskemuligheter.
Bli medlem!