MENY hamburgermeny Close-menu button

Partilister Nordmarksprøven 23 og 24 august

Partilister og ventelister Nordmarksprøven 23 og 24 august

Publisert 23. august 2022 kl. 07.20

Partilister Nordmarksprøven 23 og 24 august

Partiliste (publisert 23.08.2022 08:20):

Trykk her for partliste

Venteliste (publisert 23.08.2022 08:20):

Trykk her for venteliste

OBS! 

Hvis vi får avmeldinger så oppdaterer vi partilistene så følg med på når listene er publisert. Hvis noe av de som er satt opp på partilistene allerede nå vet at de er forhindret fra å delta, så vennligst gi oss beskjed ASAP slik at vi kan tildele ledige plasser til de på ventelistene.

Solemskogen Jeger- & Fiskerforening har gjennom grunneier Carl Otto Løvenskiold fått anledning til å benytte utvalgte terreng i Nordmarka for den åttende skogsfuglprøven.

Oppmøte

Tirsdag den 24.8 og onsdag den 25.8 med opprop i Sørkedalen kl 14:00.

Oppmøte er på angitt P-plass (utfartsparkering v/Sørkedalen skole) Etter et raskt opprop, vil vi kjøre inn i terrengene, en tur som tar +/- 20 minutter

Veibeskrivelse

Kjør Sørkedalsveien forbi Bogstad Camping innover i Sørkedalen. Du får Sørkedalen Kapell på høyre side, og tar rett etter dette til høyre forbi Sørkedalen skole, krysser elva, og er da rett ved parkeringsplassen der du skal møte.

Tirsdag går vi ut med ett parti og onsdag ettermiddag går vi ut med to partier med en dommer pr parti med 4 hunder pr parti.

Hvis alt går etter planen, bør første slipp kunne finne sted før litt før kl 15:00, da det ikke blir snakk om å gå noe før hunder kan slippes.

Hvert parti har med seg kjentmann. Mobildekning over alt kan ikke garanteres. Kjentmennene vil guide oss inn i områdets beste fugleterreng.

For øvrig vil vi gjennomføre prøven i henhold til FKF sin veileder.

PS! Hvis vi får på plass en dommer 23/8 vil vi utvide med ett parti til på tirsdag 23/8

Ved spørsmål, vennligst ta kontakt med prøveleder Lars Oma (tel. 913 90 893).


Med vennlig hilsen

Solemskogen JFF.