Skyting

Solemskogen har ikke noe tilbud for rifleskyting da Fjellhallen er stengt. Vi jobber med saken og kommer tilbake med informasjon til våre medlemmer når vi har et nytt skytetilbud.

Fjellhallen er for tiden stengt. Solemskogen har for tiden ikke noe tilbud for rifleskyting. Vi jobber med saken og kommer tilbake med mer informasjon. 

Hagleskyting på Løvenskioldbanen​

Solemskogen Jeger og Fiskeforening har avtale med Løvenskioldbanen Skytesenter om subsidiert skyting for klubbmedlemmer. Løvenskioldbanen Skytesenter AS har eksistert i mange år og er viden kjent blant jegere, skyttere og blant deltakere i forskjellige typer arrangementer.​ Se mer info i menyen under.

Største skytesenteret i Norden

Solemskogen Jeger og Fiskeforening har avtale med Løvenskioldbanen Skytesenter om subsidiert skyting for klubbmedlemmer. Løvenskioldbanen Skytesenter AS har eksistert i mange år og er viden kjent blant jegere, skyttere og blant deltakere i forskjellige typer arrangementer.

Hagleskyting Løvenskioldbanen

​​​​På Løvenskioldbanen er det alltid stor aktivitet, og senteret fremstår også som det største og mest innholdsrike skytesenteret i Norden. Her kan du få oppleve spenning og moro sammen med gode venner/kolleger eller familie – eller du kan unne deg litt kvalitetstid og rekreasjon alene. Senteret ligger pent til i naturskjønne omgivelser og med frisk og ren luft. På Løvenskioldbanen avholdes gjennom året også flere konkurranser og norgesmesterskap innen ulike skytegrener.

Subsidiert pris gjennom SJFF

Du må vise betalt medlemsavgift når du handler for å få rabatert pris. Bli en god hagleskytter til høstens jakt!

Åpningstider: Trykk her