MENY hamburgermeny Close-menu button

Skyting

Solemskogen JFF har et aktivt skytemiljø med gode standplassledere. Vi skyter med rifle i Fjellhallen ved Myrerjordet på Kjelsås. Her kan du trene samt ta storviltprøven.

Rifleskyting i Fjellhallen​

August 2022: NB: Fjellhallen er for tiden stengt. Vi kommer tilbake med mer informasjon når vi åpner igjen! 

Hver mandag hele året fra kl. 17:30 til 21:00 disponerer SJFF en flott skytebane strategisk plassert i nærmiljøet like bak Myrerjordet. Fjellhallen er et tilfluktsrom som er bygget om til 50 meters skytebane med fem standplasser samt et hyggelig oppholdsrom. Se mer info i menyen over. Velkommen til Fjellhallen.

Hagleskyting på Løvenskioldbanen​

Solemskogen Jeger og Fiskeforening har avtale med Løvenskioldbanen Skytesenter om subsidiert skyting for klubbmedlemmer. Løvenskioldbanen Skytesenter AS har eksistert i mange år og er viden kjent blant jegere, skyttere og blant deltakere i forskjellige typer arrangementer.​ Se mer info i menyen under.

Rifleskyting året rundt!

Hver mandag hele året fra kl. 17:30 til 20:30 disponerer Solemskogen jFF en flott skytebane strategisk plassert i nærmiljøet like bak Myrerjordet. Se aktivitetskalenderen for når banen er åpen. Fjellhallen er et tilfluktsrom som er bygget om til 50 meters skytebane med fem standplasser samt et hyggelig oppholdsrom.

Rifleskyting i Fjellhallen

På banen kan du trene rifleskyting med alle kalibere, skyte inn kikkertsiktet eller ta storviltprøven. Det har etablert seg et stabilt og hyggelig miljø på banen, og det er alltid plass for nye skyttere. Fjellhallen er ikke bare en riflebane, men også samlingssted, kafé og klubblokaler for SJFFs medlemmer.

Banen er 50 meter lang og har storviltprøveskiver som er forminsket i forhold til avstanden. Solemskogen JFF har dispensasjon fra Miljødirektoratet for å avvikle storviltprøven på redusert avstand.

Både jakt- og treningsammunisjon i .308 Win, 6,5 x 55 og .30-06 selges i lokalene. På de fem standplassene er det mulig å skyte liggende, sittende og stående. Det finnes også stødige skytebenker (også en linksbenk) som du kan bruke når du skal skyte inn kikkertsiktet, teste ammunisjon etc. Lydnivået ved skyting innendørs med grovkaliber er betydelig, vi anbefaler bruk av både ørepropper og øreklokker.

Våre erfarne standplassledere hjelper deg med å få skutt inn børsa, og så langt vi har kapasitet prøver vi også å instruere i skyting om noen ønsker det. Erfaringsmessig er pågangen størst om høsten.

Tidspunktet er mellom klokken 17.30 og 20.30. Patroner i de vanligste kaliber selges i lokalene. Vi minner om at pågangen er stor om høsten, dessuten skader det ikke å trene litt resten av året.

Praktiske opplysninger

 • Beliggenhet: Myrerskogveien 17. Parkering utenfor.
 • Kollektivt: Trikk til holdeplassen Grefsen stadion. Gangtid 5 minutter.
 • Påmelding ved fremvisning av våpenkort og evt. medlemskort
 • Betaling KUN med Vipps
 • Tidspunkt: 17:30 til 20:30​ (mandager)
 • NB: Stengt i juli
 • Siste påmelding til skyting er kl. 19:30
 • Det er ikke tillatt å bruke hjemmeladet ammunisjon på banen.
 • Godkjenning av treningsskudd gjelder innenfor jaktåret dvs. 1.april – 31.mars.
 • Skytebanen er stengt i juli.
 • Se aktivitetskalenderen for datoer når banen er åpen.​

Priser skyting: Vi tar KUN imot betaling via VIPPS!! 

 • Trening, medlem SJFF kr. 50,-
 • Trening, ikke medlem kr. 100,-
 • Skyteprøve storvilt, medlem SJFF (ett våpen) kr. 250,-
 • Skyteprøve storvilt, ikke medlem (ett våpen) kr. 350,-
 • Skytepakke, fri trening og skyteprøve (flere våpen), gjelder kalenderåret kr. 450,-
 • KUN betaling med VIPPS - du finner Solemskogen Skytterutvalget ved å taste VIPPS nummer 500247

Vi gjør oppmerksom på at det nå også er lov å skyte med helmantel i fjellhallen.

Største skytesenteret i Norden

Solemskogen Jeger og Fiskeforening har avtale med Løvenskioldbanen Skytesenter om subsidiert skyting for klubbmedlemmer. Løvenskioldbanen Skytesenter AS har eksistert i mange år og er viden kjent blant jegere, skyttere og blant deltakere i forskjellige typer arrangementer.

Hagleskyting Løvenskioldbanen

​​​​På Løvenskioldbanen er det alltid stor aktivitet, og senteret fremstår også som det største og mest innholdsrike skytesenteret i Norden. Her kan du få oppleve spenning og moro sammen med gode venner/kolleger eller familie – eller du kan unne deg litt kvalitetstid og rekreasjon alene. Senteret ligger pent til i naturskjønne omgivelser og med frisk og ren luft. På Løvenskioldbanen avholdes gjennom året også flere konkurranser og norgesmesterskap innen ulike skytegrener.

Subsidiert pris gjennom SJFF

Du må vise betalt medlemsavgift når du handler for å få rabatert pris. Bli en god hagleskytter til høstens jakt!

Åpningstider: Trykk her