Jenter

Velkommen til jentesidene hos Solemskogen jeger- og fiskeforening!

Bli med på aktiviter

​​​Målgruppen til NJFFs jentesatsing skal være jakt-, fiske- og friluftsinteresserte jenter i alle aldersgrupper. Det skal særlig legges til rette å nå de jentene som tar jegerprøven, eller deltar på annen kursvirksomhet i regi av NJFF.

Kvinnekontakten i SJFF arrangerer årlig aktiviteter for jenter. I hovedsak er det rådyrjakt og skyting for kvinner som gjelder, men også fuglejakt, villsvinjakt, harejakt og fiske. Solemskogen JFF samarbeider med "Fiskejenter i Marka" der vi arrangere turer og fiskeskole for jenter. Se i aktivitetskalenderen lenger ned på siden og meld deg på. Aktiviteter blir lagt ut fortløpende.​ 

  • Følg også med på arrangementer i Oslo og nabofylkene via aktivitetskalenderen. Som medlem i en lokalforening under NJFF, får du tilgang til aktiviteter også i andre lokalforeninger. Bruk både fanen "jakt" og fanen "jenter" for å finne aktiviteter.
     
  • Kvinnekontakter på tvers av flere foreninger i Oslo samarbeider om å lage arrangementer og har laget en felles liste på Oslo JFF (fylket) sin side, sjekk ut denne på NJFF Oslo Kvinner.aspx.

  • Lokalforeningene og NJFF bruker ofte facebook for å informere om arrangementer og oppdaterte åpningstider.

  • I tillegg anbefaler vi gruppene Fiskejenter i marka og Jaktjenter på Facebook og njffkvinnerioslo på Instagram.

  •  

Vi vil ha med flere jenter. 

​Bli medlem idag! ​

Kontakt gjerne foreningens kvinnekontakt:

Siri Fyen 
​Mob: 91774717
e-post: sirifyen​@gmail.com