MENY hamburgermeny Close-menu button

Hund

Mange av våre medlemmer har en jakthund. Regionlaget arrangerer hvert år ett til flere jakthundrelaterte kurs. Vi har også en gruppe med sporprøvedommere spredd utover Østfold. Husk også rabatter på hundeforsikring gjennom Eika, og at vi selger hundefor fra Sportsmans Pride på kontoret i Rakkestad.

​​​​​​​Kurs og utdanning

Vi utdanner instruktører innenfor dressur, ettersøk på skadet vilt og strømbehandling mot sau (aversjon). Vi arrangerer også grunnkurs hund (en forutsetning for å kunne ta instruktørutdanning), videregående kurs ettersøk og flere andre typer kurs og samlinger. Selve hundearbeidet utføres ute i lokalforeningene, der det finnes en rekke tilbud. Dette varierer fra forening til forening, så sjekk ut aktivitetskalenderen, lokalforeningenes hjemmesider eller ta kontakt med oss eller foreningene.

Fagfeltet hund

Vi har flere dyktige personer på hund og hundearbeid både i administrasjonen og styret, og jobber derfor også ofte mot NJFF sentralt i aktuelle fagsaker.

Sporprøver 

Regionlaget organiserer bevegelige sporprøver for cirka 10 dommere. Påmelding til prøver skjer via nettsidene til Norsk Kennel Klub​

Vil du gå en ren godkjenningsprøve for ettersøkshund, kan du velge å gå en prøve som registreres hos NJFF, men ikke i Dogweb. Du melder da på ved å sende e-post til [email protected] 

Medlemsfordel for hundeeiere i Eika

Her kan du lese mer om fordelene du har som NJFF-medlem hos forsikringsselskapet Eika: https://www.njff.no/eika