MENY hamburgermeny Close-menu button

NJFF Østfold

NJFF Østfold - Velkommen til våre sider

​​​NJFF Østfold representerer 27 lokalforeninger med ca 5400 medlemmer, der cirka 800 av disse er barn og unge under 26 år. Våre lokallag disponerer fiskevann, elvestrekninger, jaktterreng, leirduebaner og storviltbaner. I tillegg har det enkelte lag en rekke varierte aktivitetstilbud.

Fylkeslaget ivaretar jakt-, fiske- og friluftsinteressene på regionalt og lokalt nivå, hjelper lokalforeninger og medlemmer og er bindeledd mellom disse og NJFF sentralt, offentlige myndigheter og andre instanser. Fylkeslaget har et valgt styre med representanter fra foreningene i fylket og to fast ansatte. Ta kontakt dersom du vil bli medlem, eller har spørsmål!

Øymarksjøen 18-4-19 (2).JPG

Lokallag i Østfold

Nyheter

Nyheter fra NJFF

Kontoret i Rakkestad er i utgangspunktet åpent for besøk mandag-torsdag mellom klokka 0900 og 1400, men det lønner seg å ringe først, da vi er en del ute på reiser. Fylkessekretæren arbeider hjemme med mer krevende saker på fredager, og er da ikke tilgjengelig for besøk eller telefoner. Vi ringer opp igjen alle tapte anrop så snart vi kan, så fremt du ikke ringer fra skjult nummer. Alle e-poster besvares så snart vi har mulighet.

Fylkessekretær: Ole-Håkon Heier, [email protected] / tlf. 69222006/95945599
Fagkonsulent/ friluftsveileder: Anniken Bøckmann, [email protected], tlf. 90063083 (send SMS om ikke svar, AB er mye ute med ungdom)​​
 

NJFF Østfold
Postboks 31
1891 Rakkestad

Besøksadresse: Storgata 5
Rakkestad

Tlf. 69 22 20 06
Org.nr. 984 406 568
Kontonr. 10501330634​​​

 

Markus Nagele

Leder

Raymond Bråten

Nestleder

Øystein Mangrud

Styremedlem

Vibeke Marie Strømme

Kasserer

Anne Beathe Vollaug

Styremedlem

Tommy Eriksson

Ungdomsansvarlig

Vidar Holthe

Styremedlem

Bli medlem av NJFF

Som medlem av NJFF får du tilgang til en rekke fordeler.

Jakt & Fiske
Som medlem av NJFF mottar du landets største jakt- og fiskemagasin rett hjem i postkassa. I tillegg har du tilgang til samtlige artikler i den digitale utgaven på nett.
Mine båter
Som medlem i NJFF kan du få tilgang til båter over hele landet. Alle båtene er plassert i vann med gode fiskemuligheter.
Bli medlem!