NJFF Østfold

NJFF Østfold - Velkommen til våre sider

​​​NJFF Østfold representerer 24 lokalforeninger med ca 5800 medlemmer, der ca 800 av disse er barn og unge under 26 år. Våre foreninger disponerer fiskevann, elvestrekninger, jaktterreng, klubbhus, leirduebaner og riflebaner. I tillegg har den enkelte lokalforening en rekke varierte aktivitetstilbud.

Regionlaget ivaretar jakt-, fiske- og friluftsinteressene på regionalt og lokalt nivå, hjelper lokalforeninger og medlemmer og er bindeledd mellom disse og NJFF sentralt, offentlige myndigheter og andre instanser. Regionlaget har et valgt styre med representanter fra lokalforeningene i fylket og to fast ansatte. Ta kontakt dersom du vil bli medlem, eller har spørsmål!

Øymarksjøen 18-4-19 (2).JPG

Lokallag i Østfold

Nyheter

Informasjon til foreninger

Nyheter fra NJFF

Kontoret i Rakkestad er i utgangspunktet åpent for besøk mandag-torsdag mellom klokka 0900 og 1600, men det lønner seg å ringe først, da vi er en del ute på reiser. Regionsekretæren arbeider hjemme med mer krevende saker på fredager, og kontoret er da stengt.

Vi ringer opp igjen alle tapte anrop så snart vi kan, så fremt du ikke ringer fra skjult nummer. Alle e-poster besvares så snart vi har mulighet.

Regionsekretær: Ole-Håkon Heier, ostfold@njff.no / tlf. 69222006/95945599
Fagkonsulent/ friluftsveileder: Anniken Bøckmann, ab@njff.no, tlf. 90063083 (send SMS om ikke svar, AB er mye ute med ungdom)​​
 

NJFF Østfold
Postboks 31
1891 Rakkestad

Besøksadresse: Storgata 5
Rakkestad

Tlf. 69 22 20 06
Org.nr. 984 406 568
Kontonr. 10501330634​​​

 

Se alle aktiviteter i regi av regionskontoret her

Markus Nagele

Leder

Roy Yven

Nestleder

Tommy Eriksson

Ungdomsansvarlig

Bjørn Einar Lier

Styremedlem

Dan Gunnar Sixten Karlsson

Styremedlem

Jane Christin Aastorp-Raaden

Kasserer

Joar Sættem

Styremedlem

Vibeke Marie Strømme

Kvinnekontakt

Bli medlem av NJFF

Som medlem av NJFF får du tilgang til en rekke fordeler.

Jakt & Fiske
Som medlem av NJFF mottar du landets største jakt- og fiskemagasin rett hjem i postkassa. I tillegg har du tilgang til samtlige artikler i den digitale utgaven på nett.
Mine båter
Som medlem i NJFF kan du få tilgang til båter over hele landet. Alle båtene er plassert i vann med gode fiskemuligheter.
Bli medlem!