KråkerøyJFF_Ikon.png

 

Velkommen til våre sider

Vi er en jeger- og fiskerforening på Kråkerøy i Fredrikstad som ble etablert i 1984 som har 280 medlemmer.  Medlemmene er aktive både i jakt og fiske.  Vi har en ungdomsgruppe og en meget aktiv barnegruppe som vi er stolte av. De er med på fisketurer, overnattingsturer og skyter i vår skytesimulator.  Kråkerøy JFF har dessuten en kvinnegruppe med betydelig aktivitet.  Skogsfugljakt i foreningens jaktterreng på Finnskogen, hagleskyting hver måned, soppturer, parteringskurs, sjøørret fiske etc.  Foreningen kultiverer 2 ørretbekker på Kråkerøy som vi har fått mye positivitet rund fra lokalsamfunnet og ikke minst fra Njff.  I noen hektiske våruker jobber dronegruppa aktivt i samarbeid med lokale bønder for å redde rådyrkillinger før slåtten.  Foreningen holder en rekke kurs innen jakt på rådyr, Sjøfugl, skogsfugl, samt havfiske.  I vinterhalvåret holder vi en rekke jegerprøvekurs

Aktivitetskalender

Tilpass søket for aktivitet og kurs

Snarveier
Velg tidspunkt

Kråkerøy JFF

Viser 1-0 av 0

Viser 1-0 av 0

Rene Jønnvoll

Leder

Joar Sættem

Nestleder

Ola Brynhildsen

Barne- og ungdomsutvalg

Svein Norsted

Kasserer

Edward Andreassen

Styremedlem

Rene Jønnvoll

Studieansvarlig

Joar Sættem

Leder fiskeutvalg

Kristine Norsted

Kvinnekontakt

Roy Larsen

Sekretær

Ketil Kristoffersen

Ungdomsansvarlig

Kasper Gjevik Nilsen

Leder jaktutvalg

Bli medlem av NJFF

Som medlem av NJFF får du tilgang til en rekke fordeler.

Jakt & Fiske
Som medlem av NJFF mottar du landets største jakt- og fiskemagasin rett hjem i postkassa. I tillegg har du tilgang til samtlige artikler i den digitale utgaven på nett.
Mine båter
Som medlem i NJFF kan du få tilgang til båter over hele landet. Alle båtene er plassert i vann med gode fiskemuligheter.
Bli medlem!