KråkerøyJFF_Ikon.png

 

Velkommen til våre sider

Vi er en jeger- og fiskerforening på Kråkerøy i Fredrikstad som ble etablert i 1984 som har 280 medlemmer.  Medlemmene er aktive både i jakt og fiske.  Vi har en ungdomsgruppe og en meget aktiv barnegruppe som vi er stolte av. De er med på fisketurer, overnattingsturer og skyter i vår skytesimulator.  Kråkerøy JFF har dessuten en kvinnegruppe med betydelig aktivitet.  Skogsfugljakt i foreningens jaktterreng på Finnskogen, hagleskyting hver måned, soppturer, parteringskurs, sjøørret fiske etc.  Foreningen kultiverer 2 ørretbekker på Kråkerøy som vi har fått mye positivitet rund fra lokalsamfunnet og ikke minst fra Njff.  I noen hektiske våruker jobber dronegruppa aktivt i samarbeid med lokale bønder for å redde rådyrkillinger før slåtten.  Foreningen holder en rekke kurs innen jakt på rådyr, Sjøfugl, skogsfugl, samt havfiske.  I vinterhalvåret holder vi en rekke jegerprøvekurs

Rene Jønnvoll

Leder

Joar Sættem

Nestleder

Ola Brynhildsen

Barne- og ungdomsutvalg

Svein Norsted

Kasserer

Rene Jønnvoll

Studieansvarlig

Joar Sættem

Leder fiskeutvalg

Roy Larsen

Sekretær

Ketil Kristoffersen

Ungdomsansvarlig

Kristine Norsted

Ungdomsansvarlig

Kristine Norsted

Barne- og ungdomsutvalg

Finn Thomas Kristiansen

Leder jaktutvalg

Kristine Norsted

Kvinnekontakt

Bli medlem av NJFF

Som medlem av NJFF får du tilgang til en rekke fordeler.

Jakt & Fiske
Som medlem av NJFF mottar du landets største jakt- og fiskemagasin rett hjem i postkassa. I tillegg har du tilgang til samtlige artikler i den digitale utgaven på nett.
Mine båter
Som medlem i NJFF kan du få tilgang til båter over hele landet. Alle båtene er plassert i vann med gode fiskemuligheter.
Bli medlem!