Moss og Omegn JFF

Moss og Omegn Jeger- og Fiskerforening, etablert i 1916, er en frivillig organisasjon med ca 550 medlemmer i hjertet av Østfold.

Som en del av Norges Jeger- og Fiskerforbund, er foreningen dedikert til aktiviteter innen jakt, fiske, hund og friluftsliv.

Med en av Østfolds beste trapbaner som tilbyr sporting, jegertrap og sti, tiltrekker vi entusiaster fra hele regionen. Foreningen har også et aktivt kvinnemiljø samt et ungdomsutvalg som har fostret noen av Norges mest talentfulle juniorskyttere.

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram.

Våre utvalg

Nyheter Moss og Omegn JFF

VARSELSKILT PÅ VÅRT OMRÅDE

Det er satt opp nye varselskilt rundt hele vårt baneanlegg, i grensen til vårt område, og ved den store parkeringsplassen.

Skiltene har en QR kode, som vil ta deg direkte inn på vår nettside hvor du finner informasjon på oppsatte tider for skyting, stevner osv.

Bilde 5.jpeg

 

Frode Johansen

Leder

Bjørnar Karlsen

Nestleder

Ottar Olsen

Studieansvarlig

Vibeke Marie Strømme

Kvinnekontakt

Øyvind Fjeldstad

Leder lerdueutvalg

Bjørn M. Holm

Ungdomsansvarlig

Svein Kubberød

Sekretær

Kristine Roer

Kasserer

Charlotte Røvig-Morbech

Leder hundeutvalg

Charlotte Røvig-Morbech

Leder jaktutvalg

Bli medlem av NJFF

Som medlem av NJFF får du tilgang til en rekke fordeler.

Jakt & Fiske
Som medlem av NJFF mottar du landets største jakt- og fiskemagasin rett hjem i postkassa. I tillegg har du tilgang til samtlige artikler i den digitale utgaven på nett.
Mine båter
Som medlem i NJFF kan du få tilgang til båter over hele landet. Alle båtene er plassert i vann med gode fiskemuligheter.
Bli medlem!