
Parteringskurs med Stian Espedal
Bli med på en unik kveld sammen med slakter Stian Espedal. Med mer enn 20 års erfaring som slakter i Nortura er han en mester i faget. Her får du lære å partere og skjære ut stykkene selv, samtidig som du får tips om hvordan hele dyret kan brukes til smakfulle retter.
Publisert: 15. september 2025 kl. 04.44
Sist oppdatert: 15. september 2025 kl. 04.54
Dyret kommer rett fra Nortura til oss, så gjør plass i frysen til masse godt kjøtt til en god pris! Det er mulig å lage pinnekjøtt og/eller fenalår for de som ønsker det. Kanskje det er i år du skal briefe med hjemmelaget pinnekjøtt? Vi foreslår å dele et dyr på to deltakere. Så prisen vil være utgangspunkt i et halvt dyr.
Kurset passer for flere enn bønder eller jegere. Det kan være ektepar på date, mor og sønn eller far og datter aktivitet. Venninner, kompiser eller kokk!
Kurset holdes på gården til Sverre Gustav Birkeland. Stian stiller opp med kniver på kurset, men han tar også med seg kniver som er til salgs. I tillegg har han med seg sin egen bok som kan fås kjøpt denne kvelden.
Dato: 15. oktober 18-21.
Antall plasser 14
Pris medlem: 600kr
Pris ikke medlem: 900kr
Dyret kommer utenom.
Pris for et halvt dyr: 1250kr
Påmelding (Bindende påmelding)
Betaling på stedet.
Ta med en stamp til å ta med kjøttet hjem. Ønsker du å lage pinnekjøtt, ta med 25kg salt.