MENY hamburgermeny Close-menu button

Haglebanen oppgraderes og vi trenger deg

Vi oppgraderer banen med nye duekort, kortlesere, kastere og Datecanlegg

Publisert 02. mai 2022 kl. 23.00

Når dere har lest nyhetene under, håper vi at mange av dere ser behovet for hjelp med å holde kasterne fylte med duer. Vi har behov av alle som melder seg, men håper i det minste å få 12 personer. Disse inngår i mandagsvakta hver 4. uke. Hver 3 måned ser vi for oss at 3 personer i stedet for mandagsvakt fyller kasterne og tømmer søppel på f.eks. torsdag. Dette tar i snitt 2 timer. men varierer mye mellom sesongene. Som alt vi gjør, belønnes dere med noe reduserte priser på duer og ammo, varierende vær, godt kameratskap og skytemiljø. Tirsdag, onsdag og fredag trenger vi i tillegg 1 person som fyller de 6 mest brukte kasterne. Dette tar vanligvis 1 time. De samme fordelene gjelder her. Kan dere hjelpe til med dette, vil vi gi hverandre en enda bedre skyteopplevelse. Meld dere på til [email protected] eller 457 74 834.

 

Bane 1 har fått nye kortlesere som krever nye duekort. De som ikke har kort ennå, får kun nytt duekort etter sikkerhetskurset på vanlig måte. De som har det gamle kortet får det nye kortet kostnadsfritt på banekontoret søndager 12-14 og mandager 18-20. De gamle kortene trenger du til vi har fått byttet alle kortleserne rundt årsskiftet. Etter det får du overført duene fra det gamle kortet til det nye. For å kunne skyte på bane 1 fram til nyttår, anbefaler vi at du fyller en mindre mengde duer på det nye kortet. Her er bruksanvisningen.til de nye kortleserne. 

 

De nye kortleserne har stemmestyring og ikke forsinkelse. Vi setter opp bruksanvisning og gir veiledning på mandager 18-20 for bruken av stemmestyringen. Er dere flere kan dere fortsatt trykke for hverandre uten stemmestyring.

 

Bane 1 blir oppgradert med nye kastere jan/feb. Dette vil gi dere mindre knus og mer oppetid. På de andre banene vil dere også få en langt bedre skyteopplevelse etter overhaling av maskinparken og at den får bedre beskyttelse mot vær og vind.

 

På bane 1 vil vi også installere et nytt Datec-anlegg som vi håper vil gi dere inspirerende skyting. På dette kan dere velge mellom ulike ferdigdefinerte program inklusive trapduer. Dette skjer samtidig med montering av de nye kasterne i jan/feb. På mandager 18-20 blir det fullt fokus på Datec-skyting på bane 1. Instruktør vil hjelpe til.

 

Håper som vi innledet med at du kan være med å fylle kasterne. Meld deg på!

 

Mvh haglekomiteen