MENY hamburgermeny Close-menu button
Jaktskyting er en konkurranseaktivitet som interesserer mange av NJFFs medlemmer.
For å bli en dyktig jeger trengs det en viss porsjon praksis, deriblant skytetrening.

Firmaskytinger, blåturer og vennelag

Hos oss kan du få alt fra enkle til store arrangement. Ulike former for skyting og andre aktiviteter. Priser fra 400 kr/pers. Ta kontakt med Zain på [email protected] eller 457 74 834

Hei.

Vi kan tilby disse pakkene:

Eventskyting:

Basispakke kr 450 pr person. Fra og med 20 personer kr 400 pr person.  Da medfølger 6 prøveskudd og 10 konkurranse skudd på alle, og de 3 beste i konkurransen går videre til en finale med 6 nye skudd hver.

Cowboyskyting kr 150 pr person.  Her er det lagskyting. Normalt er lagene på 5 pers som får 25 skudd hver og hver sin hagle. Her gjelder det for lagene å lade og skyte så fort som mulig på 40 duer som blir sendt ut fortløpende. Lagene blir justerte etter hvor mange som er med.

 

Privatinstruksjoner:

Kroner 1000; pr time + matriell.

 

Koronarestriksjoner:                                                                                   

I disse dager har vi fått godkjent det å avholde disse aktivitetene på visse premisser. Instruktørene skal fremdeles helst ikke stå nærmere en 1 meter fra skytteren. Pga. sikkerheten under skyting avholdes det en kort instruksjon i sikkerhet som alle skyttere må etterfølge under hele eventen. Brudd på sikkerhetsbestemmelse vil medføre ar aktuell skytter blir tatt ut av opplegget. Instruktør vil fremdeles passe på at alt går som det skal, og gi tips og råd underveis. Slik at uønskede hendelser ikke oppstår. Så lenge dere aksepterer dette punktet, er det helt uproblematisk å gjennomføre opplegget og alle får en fin opplevelse. Alt utstyr desinfiseres før, underveis og etter skyting.

 

Depositum:   

Vi har dessverre det siste året opplevd mange kanseleringer bare en dag eller to i forveien av eventskytinger. Dette koster oss mye i arbeid og økonomiske utgifter. Vi ser oss derfor nødt til å innføre depositum for å sikre at evt avbestillinger gjøres på et tidligere tidspunkt.

Ved bekreftelse fra kunde på booking faktureres 50% i depositum. Depositumet refunderes tilbake i sin helhet ved avbestilling innen 1 mnd før avholdelse av eventskyting. 50% av depositumet refunderes ved avbestilling etter 30 dager til 14 dager i forveien. 0% av depositumet refunderes ved avbestilling etter 14 dager i forveien. Ved booking senere enn 1 måned før avholdelse av eventskyting, gjøres egen avtale på depositum.

 

Alkohol: Det er ikke lovlig å nyte alkohol før skyting.

 

 

Mvh  Zain Rage
Utvalgsleder Haglebanen til SRJF på Skurve

[email protected]

[email protected]

+4745774834

Adresse: Skurvebakkane 16, 4330 Ålgård. Google Maps: https://goo.gl/maps/C5nxbMJPeDQNLx2A6​