Jaktskyting er en konkurranseaktivitet som interesserer mange av NJFFs medlemmer.
For å bli en dyktig jeger trengs det en viss porsjon praksis, deriblant skytetrening.

Firmaskytinger, blåturer og vennelag

Hos oss kan du få alt fra enkle til store arrangement. Ulike former for skyting og andre aktiviteter. Priser fra 400 kr/pers. Ta kontakt på [email protected]

Hei.

Vi tilbyr disse pakkene:

Eventskyting:

Basispakke kr 450 pr person. Fra og med 20 personer kr 400 pr person.  Da medfølger 6 prøveskudd og 10 konkurranseskudd på alle, og de 3 beste i konkurransen går videre til en finale med 6 nye skudd hver.

Cowboyskyting kr 150 pr person.  Her er det lagskyting. Normalt er lagene på 5 pers som får 25 skudd hver og hver sin hagle. Her gjelder det for lagene å lade og skyte så fort som mulig på 40 duer som blir sendt ut fortløpende. Lagene blir justerte etter hvor mange som er med.

 

Privatinstruksjon:

Kroner 1000; pr time + matriell.

 

Betaling:   

Vi har dessverre det siste året opplevd mange kanselleringer bare en dag eller to i forveien av eventskytinger. Dette koster oss mye i arbeid og økonomiske utgifter. Derfor vil det ved mottak av bookingbekreftelse av oss faktureres for minimum det antallet som det står på bekreftelsen. Beskjed om endringer i antallet skal uansett gis beskjed om, og det er fult mulig å justere opp antallet ved ønske i forkant av eventen.

 

Alkohol: Det er ikke lovlig å nyte alkohol før skyting.

 

Mvh Haglebanen på Skurve

[email protected]

tlf: 94 98 00 08

Adresse: Skurvebakkane 16, 4330 Ålgård. Google Maps: https://goo.gl/maps/C5nxbMJPeDQNLx2A6​