Kvinner

Hei alle damer der ute og hjertelig velkommen til siden som skal presentere SRJF sin kvinnesatsing.

Vi er en stor klubb med mange medlemmer men har selvfølgelig plass til flere. Vi prøver å ha e variert tilbud som kan passe for de fleste, jakt, skyting, fisking og matlaging er det vi driver mest med. I tillegg liker vi å være sosiale å få til gode samtaler om det meste. Under her kan dere se vår aktivitetskalender, der legger vi ut de aktivitetene vi skal ha, av og til så kommer aktivitetene ut før vi har en bestemt dato, dette er for å informere dere om hva vi planlegger fremover for hele året. Vi vil sende ut mail, legge ut på Facebook og Instagram når det skjer noe nytt, ellers lønner det seg å følge med i aktivitetskalenderen.  

Introjakt Kvinner Lyseheiene.JPEG

Her følger litt om de aktivitetene vi har:

Hagleskyting: Den første onsdagen i hver måned arrangerer vi hagleskyting for damer, da har vi med oss instruktører og skyter leirduer på vår flotte haglebane på Skurve/Ålgård.  

Skurve.jpg

Intro jakt: Vi har introjakter på rådyr, rype og and. Gjerne på hjort også om vi får anledning. Da har vi med oss flinke jegere som støtter oss å gir tips og råd om jaktformen.  

Kvinne_pointer_rype.jpg

Fisking: Vi har noen flinke folk som liker å fiske, disse deler sin kunnskap med oss på fiske både i ferskvann med stang og i elver med flue eller sluk.  

241742518_2128589803948662_3220980129202544008_n (2).jpg

Mat: Vi lager mat sammen med dere, vi har holdt pølsekurs, parteringskurs, slaktekurs, julemat laging osv. Dette er veldig kjekt og bli fort fullt.  

pølsekurs.jpg

Vi i kvinneutvalget håper å se dere damer på våre aktiviteter.

Med vennlig hilsen

Kvinneutvalget.