MENY hamburgermeny Close-menu button

Om oss

Velkommen til Tysvær Jeger og Fiskerforening! Vårt mål er å gjøre nettopp DEG til å bli en bedre jeger og fisker! Vi har tilbud som vi håper vil passe de fleste!

Fiskerforening jobber for å tilby våre medlemmer et variert tilbud innen jakt og fiske, og nettopp derfor håper vi at du er kommet for å bli! 

Vi tilbyr lokal jakt for våre medlemer, både småvilt og storvilt. Hos oss har vi mange tusen mål med jaktterreng for rådyr, hjort, samt småvilt.

Fiskeutvalget er særdeles aktivt, og holder kurs og turer i tillegg til at de er aktive i arbeid for å kultivere og kartlegge hvordan laks og ørreten har det i vårt distrikt.​

På våre skytebaner kan du øve deg med dine våpen; vi har egne dedikerte hagle og riflebaner som vi stadig jobber med for å få enda bedre tilbud. Vi arrangerer øving innen jaktfelt og leirdue i tillegg til vanlig aktivitet knyttet den tradisjonelle storviltprøven. Vi gjør det vi kan for å legge opp til hyggelige treff på banen, hvor vi kan skyte oss gode sammen!

Vi arrangerer også skytestevner, fiskekonkurranser m.m; både interne og åpne. ​

Tysvær Jeger og Fiskerforening (TJFF) er tilknyttet Norges Jeger- og Fiskerforbund, som er den eneste landsdekkende interesseorganisasjonen for jegere og fiskere.

 

Ta kontakt dersom du har forslag eller lurer på noe! 

Du treffer oss på epost [email protected]!

Styret:

Leder: Anbjørn Kallekodt Epost​
Nestleder: Knut Ivar Skogland Epost 
​Sekretær: Gjermund Lygre ​Epost​
Kasserer: Kjetil Øie Kristiansen​ Epost
Leder Rifleutvalg: John Erik Vågen Epost​
Leder Leirdueutvalg: Sverre Gjerde Epost​
Leder Jaktutvalg: Hilmer Hermansen Epost
Leder Fiskeutvalg: Ludvig Emberland Epost​
Leder Hus og Bane: Olaf Håland Epost​
Kvinnekontakt: Lovise Skogland Epost
Ungdomskontakt: Sondre Hamre Helgevold Epost

Vara: 

​Morten Halvorsen Epost
Magne Færaas Epost​