utvalget1.jpg

Utvalgsleder: Kine B. Næbb

Utvalg: Marit S. Tiller, Marthe Hokland, Hege Nyborg, Oda Leraand.

Vi jobber for å få flere kvinner engasjert i jakt, fiske og friluftsliv, å gjøre dette tilgjengelig for de som ønsker det. Vi arrangerer flere aktiviteter gjennom året som er rene kvinnearrangement og bidrar på aktiviteter Skaun jff har.

Vi arrangerer rene damekvelder på både rifle og haglebanene, hvor det er dyktige instruktører som kan gi veiledning. Harejaktkurs på høsten, og turmat med ny vri på våren er begge populære arrangementer, begge selfølgelig forbeholdt oss damene. 

Tidligere har vi også arrangert isfiskedag for damer, familiedager og flere arrangementer i form av turer er under planlegging.

Dette er et lavterskeltilbud for alle kvinner i alle aldre som kunne ha tenkt seg å prøve noe nytt, som har tatt jegerprøven men ikke helt vet hvor man skal starte. Dette er også en flott mulighet til å treffe likesinnede,

dele erfaringer og knytte nye bekjentskaper.

Hvis du har lyst til å treffe oss er vi som regel å finne på en av skytebanene i Skaun og på de fleste arrangementer som blir arrangert av Skaun JFF.

Vi i jentegruppa i Skaun er utrolig heldige som har ei veldig hjelpsom og støttende lokalforening i ryggen. Vi får alltid god hjelp og bistand når vi trenger det. Stller opp som mannskap under våre arrangement, stiller med hunder og instruktører på jakt og er generelt lett å spørre.

Følg oss gjerne på vår Facebook side og på Instagram. Der ligger det informasjon og bilder fra tidligere arrangement.