MENY hamburgermeny Close-menu button
Jaktskyting er en konkurranseaktivitet som interesserer mange av NJFFs medlemmer.
For å bli en dyktig jeger trengs det en viss porsjon praksis, deriblant skytetrening.

Ungdomsutvalg

Utvalgsleder: Marit By

Vi er et foreløpig lite utvalg som prøver å rette oss mot barn og ungdom.

Det er vi som er arrangør for Jakt og Fiskeskolen som Skaun JFF arrangerer med stor oppslutning og popularitet blant våre deltager, JOFS retter seg mot barn fra 7 år til 12 år. Vi arrangerer også Villmarksskolen som er tiltenkt de fra 13 år og oppover. Dette er begge tiltak som vi er svært stolte av og vil fortsette å arrangere, som en del av vår målsetning om å få barn og ungdom i mer aktivitet, og samtidig vise dem hva friluftslivet har å tilby.

Utvalgslederen er per dags dato eneste medlem av utvalget, som hun selv var med på å stifte for noen år siden, fordi hun savnet en organisasjon som tilbydde det som vi i dag tilbyr.

Med den bakgrunn at dette er et utvalg for barn og ungdom så er vi alltid på utkikk etter noen ivrige ungdommer som vil være med, slik at vi kan bruke deres kunnskaper om til å lage arrangementer som treffer de unge, slik at vi kan få nye krefter og ny kreativitet inn i vår forening. Noe som vi mener er svært viktig for å videreutvikle konsptene ved JOFS og VIllmarksskolen.

Så hvis du er en ung person i en alder mellom 14 og 20 år som har et engasjement for friluftsliv, jakt eller fiske, og har kunne tenkt seg å bidra til å utvikle vår forening ikke nøl med å ta kontakt.


IMG_2700.JPG

IMG_8991.JPG