April 2023 info.

Mye som skjer nå på våren. Jaktutvalg, fiskeutvalg, kvinneutvalg, skytebaneutvalg, ungdomsutvalg, og klubbhuset har alle ting som er i startgropa.

Publisert: 16. april 2023 kl. 11.11

Sist oppdatert: 30. april 2023 kl. 10.49

Våren er ei travel tid for de forskjellige utvalgene i foreninga. Alle har sine aktiviteter som nå etter hvert stater opp. Utvalgene er veldig åpne for innspill fra medlemmene i foreninga om andre aktiviteter som kan være av interesse.  Aktivitetskalenderen på nettsida er "timeplanen " til foreninga. FØLG MED.

Styret:
Styret er det "utvalget" som håndterer klubbhuset i Kalvtrøa.
Det har siden påske vært ikke vært brukelig da det har foregått utskifting av grunnmurene. Både vann og avløp har vært kobla ut. Selve utskiftinga av murene er nå ferdig, men det gjenstår en del arbeid med å fjerne gammelgolvet og en del masser før det støpes nytt. Dette skal gjøres på dugnad og det trengs en del mannskap for å håndtere dette. Innkalling til dugnad blir sendt ut i løpet av kort tid. Anleggslinja ved Gauldal videregående skole vil snart gå i gang med å forme uteområdet på tomta.

Jakt og hundeutvalget:
SMÅVILTJAKT 2023, HINDSVERK/HINDBJØRGEN (HOLTSJØEN)

SØKNADSFRIST: 31. MAI 2023
SØKNAD SENDES TIL: [email protected],

RYPETAKSERING HOLTSJØEN 2023

5.-6. august og 12.-13.august
Påmelding til Håvard Granøien på epost [email protected] innen 30.juni 2023.
Vilkår for deltagelse:

  1. Det skal benyttes hunder som er godt skikket til formålet (skal ha jakterfaring)
  2. Hunden skal ha godkjent aversjonsprøve mot sau.

Fiskeutvalget.
Det går i mot sesongstart og det meste er i boks.
Det vil være noen forandringer i salg av fiskekort i 2023. Opplysninger om dette ligger under fanen "FISKE" på nettsida.

Kvinneutvalget:
Planlegginga er godt i gang og dette er noe av det som vil skje i løpet av sommeren. Jentehelg med laksefiske, hagleskyting og rifleskyting, mer laksefiske, høstingsbasert friluftsliv, førstehjelpskurs for hund, introjakt.

Ungdomsutvalget:
Det blir i løpet av kort tid startet opp kurs med retning i fiske og skyting for ungdom. Jakt og fiskeskolen har størst fokus på fiske, fortrinnsvis laksefiske og Jaktskytterskolen har skyting som fokus. Starter med hagleskyting før ferien og fortsetter med kuleskyting etter ferien. Har som mål å få satt opp en kulesti for 22lr. 

Skytebaneutvalget:
Furukollen er åpen for leirduskyting, i første omgang jegertrap på tirsdager og torsdager med første 50 skudd jegertrapstevne fredag 21 april. Sportingen blir klar fra 25 april. Rifleskyting startes opp i begynnelsen av mai, litt avhengig av snøforhold.

Det er fullt mulig å ta kontakt med de forskjellig utvalgslederne for å få mer info om det som skjer.