MENY hamburgermeny Close-menu button

Jaktskyting

Formålet med NJFFs jaktskyting mot stillestående og bevegelige viltmål er å gi jegeren trening i skyteferdighet for utøvelse av mest mulig human jakt, sikkerhet i våpenbehandling, og for rekruttering og opplæring av ungdom.

Skyting i Telemark

De fleste av våre lokale foreninger har skytebaner. I kalenderen under finner du en oversikt over de tilbud som foreningene har. For nærmere informasjon om skytetider osv klikker du deg inn på den enkelte forening.

​​NJFF Telemark arrangerer hvert år flere kurs innen instruktørutdanning. Alle kursene legges ut i Aktivitetskalenderen. Vi har egen Fylkesinstruktør på hagle og rifle som har ansvaret for instruktørutdanningen. Ta gjerne kontakt med oss om du lurer på noe innenfor instruktørutdanning.

Jan Vidar Sivertsen
FI hagle og rifle, Jan Vidar Sivertsen

Informasjon om skytegrener, klasseføring, regelverk, samt mye mer kan leses på NJFFs sentrale nettsider​, mens konkurranseoversikt for Telemark og resten av landet finnes her.​

 

Hvert år gjennomføres det en rekke skytestevner i Telemark. I terminlista finner du oversikt over stevnene, arrangør og kontaktperson. Du finner også oversikt over Fylkesmesterskap, Landsdelsmesterskap osv.

NJFF har egne fagsider med mye info og nedlastbart materiell under de forskjellige fagområdene.

​​​Her kan man blant annet laste ned veiledere, kurshefter, avtaleformularer, samt faktaark og faghefter, i tillegg til mye mer.

Se mer ved å trykke her.

Tilpass søket for aktivitet og kurs

Snarveier
Velg tidspunkt

NJFF Telemark
Eidanger JFL
Seljord JFL
Tørdal JFF
Tokke JFF
Tinn JFF
Telemark jeger- og fiskerforening
Skien JFF
Siljan JFF
Sauherad Skytterlags JSK
Sannidal JFF
Porsgrunn JFF
Notodden JFF
Nome JFF
Nissedal JFL
Levangsheia JFF
Kviteseid JFF
Kroken JFF
Haukeli JFF
Drangedal JFF
Bø og Sauherad JFF
Bamble Jeger- og Fiskerlag
Fyresdal JFL