MENY hamburgermeny Close-menu button

Kvinner

NJFF har som målet med sin kvinnesatsing å få flere kvinnelige jegere og fiskere, flere kvinnelige medlemmer i NJFF, og flere kvinnelige tillitsvalgte på alle nivå i organisasjonen. I tråd med denne satsinga og i tillegg til et kvinneutvalg har Kviteseid JFF ei aktiv kvinnegruppe.

KJFF hadde tidligere et svært aktivt og vinnende jentelag innen leirdueskyting. "Dei sjote jentun" tok med seg premier, individuelt og som lag på både lokalt og nasjonalt nivå. At det fortsatt er liv i jenteleiren vises også i dag. Kviteseids lag tok nylig seieren i en fylkescup i jegertrap for damer.

Kvinnegruppa står for ukentlig trening og instruksjon på leirduebanen i Strauman for damer, ungdom og nybegynnere. Informasjon om datoer og tid finner du i aktivitetskalenderen vår.  

I tillegg til jakt og skyting har vi en "Aktivitetsgruppe for damur KJFF" der målet er å komme sammen og gjøre aktiviteter sammen i skog og mark. Her holder vi på med fiske, sanking, og tilberedning av mat fra naturen. Jenter/damer i alle aldre er velkomne, og en trenger ikke være medlem for å delta. Tanken er at aktivitetene kan gi fine resultat rundt eit måltid der vi har lært av hverandre og høsta og tilberedt maten sjølv. 

Denne gruppa er aktiv på Facebook: Aktivitetsgruppe for damur KJFF

Følg også med i aktivitetskalenderen der kvinnegruppa inviterer til forskjellige ting året gjennom. 

IMG_20200919_132605 (1).jpg