Kommunikasjon ut til medlemmene

Det er mye prat om hvordan man kan sende ut info til medlemmene nå om dagen, eventuelt til hvem, om hva og hvordan.

Publisert: 17. februar 2022 kl. 13.39

Sist oppdatert: 17. februar 2022 kl. 13.43

Som kjent jobber NJFF for å innhente så mange samtykker til info på «Min side» som mulig. Under kan det leses svar fra NJFF sentralt på en forespørsel om temaet fra NJFF Telemark.

"Når det gjelder samtykker, så er vi fullt klar over at vi har en jobb å gjøre med å innhente samtykker fra eksisterende medlemmer.

For oss sentralt er det like viktig at vi innhenter så mange samtykker som mulig, slik at vi kan nå ut med relevant informasjon om kurs, aktiviteter, medlemstilbud og viktige nyheter om NJFFs arbeid for jegere og fiskere.

 

Her er en liste over tiltak som gjøres

 

  • Alle medlemmer vil oppfordres til å oppdatere personlige opplysninger og samtykker første gang man logger inn på Min side.
  • Videreutvikle Min Side, slik at det blir mer attraktivt å logge seg inn
  • Sentrale kampanjer og aktiviteter gjennom året der vi oppfordrer eksisterende medlemmer til å oppdatere samtykker. Første aktivitet settes i gang i løpet av neste uke. Se eksempel: https://web.apsis.one/preview/88e8e17c-b5ee-46a2-9e4e-7dccf7b9594f?accountId=jeger-fiskefrbnd

 

Det kommer til å ta tid å få samtykkene opp på et nivå, så det gjelder nok å smøre seg med litt tålmodighet.

Dere skal i hvert fall vite at vi har et stort fokus på dette, og det vi vil jobbe aktivt med dette gjennom hele året.

 

Foreningene kan sende ut viktig informasjon, innkalling til årsmøter, dugnad osv. Skal man derimot markedsføre et tilbud eller tjeneste trenger man et samtykke."

Her kan du se en instruksjonsvideo som viser hvordan du henter ut medlemslister og sender ut f.eks. SMS eller epost til medlemmene.