Åpen damedag på leirduebanen

Lørdag 3.september arrangerte Kvinneutvalget i BJFF åpen dag på Leirduebanen. Til sammen 15 jenter og damer tilbrakte formiddagen på leirduebanen i nydelig høstvær.

Publisert: 04. september 2022 kl. 20.00

Sist oppdatert: 05. september 2022 kl. 09.35

Noen kom for å prøve noe nytt og fikk testet ut hvordan leirdueskyting er. Andre kom for en ekstra trening før rypejakta og atter andre for en sosial formiddag i nye omgivelser.

Nygrillede pølser, kaffe og sosialt.jpg

Et nydelig høstvær, sosialt samvær, nygrillede pølser og en kaffekopp og ikke minst mange treff på banen gjorde lørdags formiddag til en kjempefin opplevelse.

 

Nybegynner dame.jpg

Ingunn, nyinnflyttet til Bardu, var en av de som aldri har prøvd seg på leirdueskyting. Etter en innføring og veiledning fra instruktør Ingrid Frenning fra Tromsø, fant hun etter hvert teknikken og fikk flere treff etter hverandre. "Dette var skikkelig artig og frister til gjentakelse".

Dameskyting.jpg

Hanne, Lene og Caroline som alle har mer erfaring i leirdueskyting, fikk seg en flott gjennomkjøring og sa seg godt fornøyd. 

Dameskyting Caroline.jpg

Kvinneutvalget må få rette en stor takk til instruktør Ingrid Frenning fra Tromsø og Ole Kroken for kjempefin instruksjon og veiledning. 

Instruksjon for nybegynnere (2).jpg

En stor takk også til Ove Andre Bunde (leder skyteutvalget) som ordnet utstyr, banene og nygrillen til oss.