Altevasspilken 2023

Isfiskekonkurranse

Publisert: 20. mars 2023 kl. 21.26

Påskas vakreste eventyr står for tur. Bardu Jeger og Fiskerforening (BJFF) har gleden av å invitere til Altevasspilken 2023 påskeaften lørdag 8.april kl. 1000-1630.

Et nullprofitt konsept hvor overskudd går tilbake til neste års gjennomføring og tilbake til deltagerne, 5% av overskudd vil gå til en veldedig sak, denne gangen kreftforeningen.
 

Fiskekonkurransen starter kl.1030, og det fiskes frem til kl.1530.

 

Fiskeutvalget i Bardu JFF ønsker å utvikle konseptet Altevasspilken hvor premiepotten vil øke basert på antall deltagere. I år har BJFF gått inn med premier for 50.000kr ekskludert andre sponsorpremier grunnet overskudd fra i fjor!

Premiepotten fordeles slik: 15.000kr til fiskekonkurransen og 35.000kr til uttrekningspremier. Sponsorpremier vil inngå i uttrekningen. Alle registrerte barn under 10år vil premieres.
 

Fiskekonkurransen

Største fisk: 7500kr

Nest største fisk: 3500kr

Tredje største fisk: 2000kr

Flest fisk: 2000kr

 

Veiing av fisk skjer ved sekretariatet, tavle vil nyttes for å vise hvem som er i tet under gjennomføringen av konkurransen både på størrelse og antall. Avgrensning på området det fiskes i vil være i en radius av 5km fra sekretariatet. Deltagere må møte til start/påmelding og veiing av fisk før 1530 for å få gyldig resultat.


BJFF sørger for enkel bevertning i form av kaffe, boller, pølser og saft.

 

Premieutdeling og uttrekning av premier starter kl.1530 ved sekretariatet.

 

Påmelding

Deltagelse pr pers kjøpes for 150kr. Dette vil gi et lodd som nyttes både til uttrekning og som gyldig deltager avgift. Det vil være mulig å kjøpe flere lodd for å øke odds på uttrekningsdel. 2 dager før arrangement vil det åpnes for kjøp i den hensikt å unngå kø ved start konkurranse. Alle må allikevel møte til start for å få utlevert lodd, arrangør skriver ut lister, krysser av og deler ut lodd. Det vil også være mulighet til å melde seg på ved start. VIPPS nyttes.

 

Oppdatert informasjon vil bli gitt på vårt facebook arrangement Altevasspilken 2023. I fjor møtte 225 stk, i år håper vi på over 300 J

 

Transport

For de som ikke har egen transport til Livatnet, organiseres transport med scooter fra BJFF sin Toppenhytte til Livatnet i tiden kl. 0800-1000 med påfølgende retur etter konkurransen. Oppmøtested vil bli skiltet dagen før.

 

Dersom du kan bistå med transport, annet frivillig arbeid eller ønsker å sponse arrangementet Altevasspilken, send e-post til leder av fiskeutvalget; Alexander Ingdahl på Alexingdahl@gmail.com. Frivillighet til støtte med transport lønnes med et lodd (gratis deltageravgift) samt en klapp på skuldra.

 

Den enkelte må selv sørge for gyldig fiskekort.

 

På vegne av Bardu Jeger- og Fiskerforening v/fiskeutvalget - Vel møtt til et fantastisk arrangement!

 

Mvh

Alexander Ingdahl, Eirik Hognestad og Martine Volnes