Fantastisk flotte foredragsholdere på Villmarksmessa

Helgen har bydd på et stort utvalg av foredragsholdere. Villmarksbarna, Monsen og Mattis og Aleksander Gamme har alle delt av sine ulike turerfaringer til publikum i løpet av helgen.

Publisert: 12. juni 2022 kl. 16.00

Sist oppdatert: 12. juni 2022 kl. 17.26

Både foredraget med Villmarksbarna (familien Krempig), Narve og Moffen og Guro Krempig har inspirert mange barn og unge til å dra på tur. Kjempeartig og spennende å høre på, er ord barna har snakket om etter foredragene. 

Alexander Gamme.jpeg
Alexander Gamme

Aleksander Gamme med sin allsidige turerfaring fra høyeste fjell og over antarktisk alene i 4 mnd, viste også bilder og videoklipp. Han hadde i tillegg bilder fra flere av sine uvanlige turprosjekter som badekarekspedisjonen på Mjøsa og ikke minst hvordan tilrettelegge for turer med barna.

Hyggelig å være her på Villmarksmessa, snilt publikum. Han oppfordrer til å tørre å leke mer på tur. Han framsnakker også pinsj.no, et nettsted hvor en kan låne, leie, kjøpe eller selge turutstyr som et ledd i gjenbruk og miljø. 

Monsen og Mattis har viste bilder og filmer fra sine turer med Monsen, Monsen og Mattis. Mye latter fra salen når Mattis kommenterte til slutt "...ikke spør om fiske på Leina..." 

 

Mari Martinsen Siljebråten fra Bardu JFF har fulgt opp foredragsholderne gjennom helgen. Hun sier det har vært godt besøkt og stor stemning. 

Monsen, Mari og Mattis.jpeg
Monsen, Mari og Mattis