Foreningens gull er de frivillige

Kort tid etter messen kan vi vel oppsummere med at messen var vellykket. Selv om værgudene gjorde sitt, så var det helt andre faktorer som nok en gang bidro til at Nord-Norsk Villmarksmesse ble en suksess: Foreningens gull!

Publisert: 26. august 2023 kl. 10.34

Sist oppdatert: 28. august 2023 kl. 10.41

De frivillige fra foreningen strålte om kapp med sola når Villmarksmessa dro i gang. Ikke bare skapte de god stemning der de bidro, men de har også bidratt til at foreningen får klingende mynt i kassa. Det kommer godt med i en aktiv forening, hvor medlemmene vet å sette pris på gode tilbud.

frivillig tilbringer.jpg
Tilbringertjenesten i ferd med å sette ut varer.

På søndag ettermiddag kunne vi notere 8 500 besøkende, og et fornøyd messestyre som påpekte at arrangementet nesten dreiv seg selv med erfarne og dyktige frivillige.

Ca 80 frivillige deltok for BJFF under messa. I tillegg kommer alle de som er valgt inn i ulike funksjoner. Flere av de frivillige hadde både doble og triple vakter. Noen jobbet ustanselig under hele messen. I tillegg tilbydde hun seg å ta ekstra vakter utover kvelden. Evelyn Langstrand er en av de frivillige som har brukt flest timer under selve messen.

(Kort intervju med Evelyn  - kommer)

Selv om villmarksmessa nok en gang ble vellykket, så er det mørke skyer i horisonten. Fra dgunadsteltet kan Stein og Espen rapportere om at det heller ikke i år var helt knirkefritt å rekruttere frivillige til alle poster (skrive litt mere om dette)

Skrive litt om de ulike postene og legge ved bilder