MENY hamburgermeny Close-menu button

Gratis lån av båter og kanoer

Fiskeutvalget i Bardu JFF har 2 stk 14' aluminiumsbåter og 2 aluminiumskanoer til utlån. Disse er gratis for våre medlemmer.

Publisert 21. juni 2022 kl. 13.02

En av båtene er tilknyttet ordningen "Mine båter" gjennom NJFF. En super ordning for medlemmer av NJFF som gir tilgang til gratis lån av båter rundt i hele landet. Også i Bardu har vi en slik båt. Denne ligger ved Toftakervannet, ca 200 m vest for gapahuken og er merket med klistermerket fra Mine båter.

For lån av båten, må du booke den på hjemmesiden via Mine båter. Merk at du må skrive inn medlemsnummeret ditt som du finner på "Min side". Du mottar e-post med informasjon om kode til låsen og regler for bruk av båten. 

 

Den andre båten er åpen for bruk for alle. Ordning med Esso Setermoen opprettholdes, nøkkel og tilgjengelighet administreres derfra. Ligger ved siden av den andre båten. 

 

BJFF har også 2 kanoer til gratis utlån for medlemmer i Bardu JFF. Ta kontakt med leder av fiskeutvalget, Alexander Ingdahl pr e-post / tlf 477 57854 eller Eirik Hognestad tlf 924 62273 

Ved lån av båter eller kanoer må den enkelte bruke egen redningsvest. God sommer og skitt fiske!