MENY hamburgermeny Close-menu button

Medlemsinfo 1.halvår 2022

Styret ønsker å gi medlemmene våre en liten oppsummering av BJFF sine aktiviteter i løpet av første halvår samt planer for andre halvår av 2022

Publisert 21. juni 2022 kl. 16.57

Fiskesommer.jpg

Fiskeutvalget arrangerte Altevannspilken med over 200 deltakere. Et flott arrangement - bare å glede seg til neste år. Fiskesommer for barn skulle etter planen gjennomføres i slutten av juni. Denne har fiskeutvalget måttet utsette til lørdag 28.august kl. 1200. Se aktivitetskalender. Våre 2 aluminiumsbåter som er til gratis utlån på Toftakervatnet organiseres av fiskeutvalget. En av disse er øremerket Mine båter hvor medlemmer i hele landet kan låne lokale båter gratis. Den andre båten er til utlån for alle hvor nøkkel fås på Esso. Også kanoene ved Steiland er klargjort, et tilbud til medlemmene i BJFF. Det kommer en egen nyhetssak på hvordan låne båter og kanoer på hjemmesiden.  

Leirduebane.jpg

Skyteutvalget er godt i gang på leirduebanen og anlegget blir stadig finere med stor aktivitet. Senere i år vil det arrangeres klubbmesterskap. På grunn av ekstrem prisstigning på både duer og ammunisjon må vi om ikke lang tid legge på prisene for at vi ikke skal gå med underskudd. Mer informasjon om dette kommer etter hvert.

Jaktutvalget arrangerer Jegerprøvekurs. Vi ser at det er svært mange unge deltakere som ønsker å få kurset. Ellers er planlegging av høstens rypetelling godt i gang. Foreningens medlemmer med godkjente hunder oppfordres til å delta. Se egen sak på Facebooksiden vår for medlemmer.

Kvinneutvalget.jpeg

Kvinneutvalget er mer aktive enn noen gang. De har allerede arrangert Isfisketur til Leina for damer og planlegger nå en egen jenteaktivitet til høsten. I tillegg var de ansvarlige for foreningens stand på Villmarksmessa med natursti for de små. Våre kvinnelige medlemmer oppfordres spesielt til å være med på høstens kvinnekonferanse utenfor Tromsø til høsten. 

Ungdomsutvalget  bidro aktivt på Villmarksmessa med fuglekassesnekring og mange av ungdommene var også frivillige på andre arenaer under Villmarksmessa. Ungdomsutvalget hadde i vinter en dag med introjakt på hare. Til høsten vil de sammen med jaktutvalget arrangere rypejakt for ungdom/nybegynnere og tur til Leina. Mer informasjon om dette vil komme etter hvert.

Eiendomsutvalget er som normalt travelt opptatt. Det har vært godt belegg på hyttene i vinter og vår. En rekke saker og ting har vært gjort på alle hyttene og snart er det nye kjøkkeninnredninger på Leinahyttene. På Toppenhytta har det nylig vært dugnad hvor hytte og uthus ble malt, dette ble gjennomført av foreningens eldre medlemmer – flott innsats! 

Dugnad Toppenhytta.jpg

Villmarksmessa ble endelig gjennomført etter 2 års pause pga Covid-19 pandemien. Vi var spente på hvordan det ville gå, men det gikk jo bare kjempebra. Foreningens medlemmer stilte villig opp til dugnad og bidro virkelig til at det ble et vellykket arrangement – en stooor takk til dere alle som bidro!

Økonomi. I vinter fikk vi plutselig krav fra skattemyndighetene om at vi måtte betale skatt av overskuddet fra Villmarksmessa siden den måtte regnes som et kommersielt arrangement. Vi fikk sågar krav om etterbetaling fra tidligere år som beløp seg til opp mot 150 000 kr. Vi valgte å klage på vedtaket med god hjelp fra revisorene våre. Det er urimelig at dugnadsinnsatsen vår skal skattelegges. 16.juni fikk vi svar fra skattemyndighetene hvor de har godkjent klagen. Vi skal IKKE betale skattekrav verken for årets eller tidligere års Villmarksmesser – dette var årets gladnyhet 😊

Styret jobber jevnt og trutt med mange saker. Det avholdes styremøte en gang pr måned og informasjon kommer fortløpende ut på hjemmesiden og på Facebook (som vi syns har blitt veldig bra etter at vi fikk inn Sissel som publiseringsansvarlig 😊).

Medlemsfest arrangeres lørdag 5.november på NMK-huset og vi håper så mange som mulig vil ha mulighet til å være med. Her vil også de som gikk ut av styret på siste årsmøte få en takk for innsatsen. Mer informasjon kommer på hjemmesiden.

Styret takker alle medlemmer i BJFF for alle bidrag så langt og ønsker alle en riktig god sommer med fiske, turer og trening til høstens jakt.

Hilsen Styret Bardu JFF