Espen på hjemmekontoret på Sortland, hvor han er i ferd med å publisere sin første artikkel som vikarierende web-redaktør

Vikarierende Webredaktør under Villmarksmessa

Når det er Villmarksmesse, så må man trø til der det er behov! Det fikk dugnadskoordinator Espen B Gundersen erfare når Sissel Motrøen ringte for å høre om han kunne vikariere for henne.

Publisert: 08. juni 2023 kl. 08.06

Sist oppdatert: 08. juni 2023 kl. 08.03

Espen er nok bedre kjent som, og sikker mer komfortabel med, jobben som dugnadskoordinator. Han var likevel ikke vanskelig å be, når den faste webredaktøren, Sissel Motrøen, ønsket seg fri for å delta i en rund bursdag.

Etter en halv time med opplæring var Espen i gang med å skrive sin første artikkel - om seg selv! Tanken på å skrive noe pent om seg selv, streifet vel hans hode, men han falt til slutt ned på å velge en litt kritisk vinkling. Vi treffer Espen på hans hjemmekontor på Sortland, hvor han er i ferd med å skrive sin første artikkel på BJFF sine hjemmesider.

Vikarierende web-redaktør, Espen B Gundersen
Espen på hjemmekontoret på Sortland, hvor han er i ferd med å publisere sin første artikkel som vikarierende web-redaktør

"Espen, har du egentlig det som trengs for å være webredaktør?", lurer den kritiske journalisten på. Espen tenker seg godt om før han svarer. "Jo, jeg er jo ganske teknisk anlagt og har har jo noe erfaring som webredaktør for en 20 års tid siden". Oppfølgingsspørsmålet kommer raskt: "Du tenker ikke at teknologien har utviklet seg på de siste 20 årene og at det kanskje kunne vært greit med litt mer enn en halv times opplæring?"

Før Espen rekker å svare, fyres neste spørsmål av fra den kritiske journalisten: "Du har store sko å fylle etter Motrøen. Hvordan kan vi se at du klarer å fylle de skoene?" Svaret fra Espen er et klassisk Bardudøl-svar: "Den som venter, får se! Du får bedømme om jeg har fylt skoene etter Sissel når du leser nyhetsartiklene fra Villmarksmessa"

Om dere ser en lettere stresset dugnadskoordinator/webredaktør/journalist/fotograf under Villmarksmessa, så får dere ta dere tiden til å bli intervjuet, av en forhåpentligvis ikke like kritisk journalist