Foto: Brita Martinsen

Isfisketur for damer

 • Fra:
  19.04.2024 kl. 18.00
 • Til:
  21.04.2024 kl. 15.00
 • Varighet:
  3 dager
 • Sted:
  Altevatnet med overnatting på Toppenhytta
 • Pris:
  Gratis
 • Påmeldingsfrist:
  17.04.2024
 • Arrangør:

Kvinneutvalget inviterer til isfisketur for damer/jenter helgen 19.- 21. april.

Vi overnatter på Toppenhytta og kjører lørdag på dagstur til Storbukta for å fiske. Søndag kjører vi til området rundt Stenelva for å prøve fiskelykken der. 

Det vil også være mulighet for å gå på ski om det er noen som ønsker det.

Turen er gratis. Ønsker du å være med, trykk på knappen PÅMELDING. For mer informasjon, se nedenfor.

Fredag:

kl. 1800 Oppmøte på Toppenhytta. Ut på kvelden lager vi bål ute. Kvinneutvalget sørger for pølser og lomper m/tilbehør til alle. Resten av kvelden kan for eksempel brukes til å øve på ulike fiskeknuter og klargjøre isfiskeutstyret,

Lørdag:

kl. 0900 Frokost. Den enkelte sørger for egen frokost, matpakke til lunsj ute, noe varmt i termosen og pakker sekken for isfiske med varme klær, liggeunderlag, fiskeutstyr. Se utstyrsliste

kl. 1100 Vi kjører til Storbukta og prøver fiskelykken 

Isfiske røye (1).jpg

kl. 1900 Middag. Kvinneutvalget har lagt opp til felles fiskemiddag av fisken som fanges. Om vi ikke får nok fisk,  tyr vi til reservemiddagen. Resten av kvelden brukes til kos. 

Søndag:

kl. 0900 Frokost - samme som lørdag

kl. 1100 Vi kjører til Stenelva

kl. 1400 Tilbake på hytta, pakker og avslutter turen

Kvinneutvalg-isfisketur 2022-isfiskere (3).jpg

Den enkelte må ha med tørrmat til frokost og matpakker. Termos og egen drikke. Varme, vindtette klær til både scootertur, bålkos og fiske på isen. Husk hjelm.

Vi anbefaler å ta med dagstursekk, sitte/liggeunderlag til isfisket. Det kan bli kaldt på isen slik at en jervenduk og/eller fotposer kan være en fordel. 

Sissel Sagen
Foto: Bardu JFF/Sissel Motrøen

På Toppenhytta er det dyne og pute i alle sengene, men du må selv ha med laken, dyne- og putetrekk, om du ikke foretrekker sovepose. For mer informasjon om faciliteter på Toppenhytta, se temasiden om våre hytter. Drikkevann tar vi med. Vaskevatn henter vi på Altevatn.

Fiskeutstyr: Ta med eget isfiskeutstyr (is-skje, pilkestang, kniv, is-øse, fiskepose).

Fiskemiddag: Vi har lagt opp til felles fiskemiddag på lørdagen hvor kvinneutvalget sørger for alt tilbehør. Her vil det bli mulighet for å lære seg en litt annen måte å tilberede røa på enn tørrsteking. Om vi ikke får fisk, sørger kvinneutvalget for alternativ middag for alle. 

Fiskekort: Fiske i Altevatn er vann på statsgrunn som krever fiskekort. Du kan velge mellom dags- ukes- eller årskort. Pris på eksempel dagskort er kr. 75,- eller årskort til kr. 790,-. For familie koster  det 955,- for årskort.

Den enkelte må sørge for å ha gyldig fiskekort (Statsskog sitt Norgeskort for innlandsfiske). Trykk på linken slik at du kommer direkte til Inatur for kjøp av fiskekort.

Dersom du ønsker å gå litt på ski også, tar du med skiutstyr.

Kvinneutvalget stiller med 2 scootere, men vi trenger at flere av deltakere kan kjøre egen scooter. Utgift til bensin dekkes av kvinneutvalget. Alle scootere må ha slede og kan ta med 1-2 passasjerer.

Skriv i kommentarfeltet under påmeldingen om du har egen scooter og eventuelt hvor mange passasjerer du kan ta med.

Legg i kalender
KONTAKT

Karin Moeng

Tlf: 91616418

Del: