Lørdag 1.november arrangerer vi pølsekurs hvor man lærer å lage middagspølser. Torbjørn vil dele sine oppskrifter og hemmeligheter bak gode middagspølser. Kurset begynner kl 1100 og varer minst 4-5 timer. Etter endt pølselaging steker vi litt pølser sammen for å avslutte kursdagen.
Påmeldingsavgiften dekker dekker kurset, tarm til pølselaging og krydder til pølsene.
Dette må du ha med:
- Pølsestapper (vi har noen til utlån eller så deler vi, men forsøk gjerne å ta med)
- Fersk storfekjøttdeig (kan ikke være fryst), 3-5 kg (max 5 kg)
- Elgkjøttdeig (fersk, ikke fryst). Dersom du tar med dette må du også ta med kvern og spekk/flesk
- Man kan også blande storfe og elg, da er det ikke behov for spekk/flesk
Bli med på en trivelig lørdag sammen med oss!
Arrangementet gjelder bare for medlemmer av BJFF og NJFF