Ung

Som ung i NJFF har du mange muligheter når det gjelder jakt, fiske og friluftsliv. Vi vil legge til rette for at du skal få et best mulig grunnlag for å utøve verdens beste hobby og livsstil.​

Camp Villaks

Bli med på sommerens kuleste fiskeopplevelse for ungdom. Camp Villaks er en fiske- og friluftscamp som arrangeres over hele landet fra midten av juni til slutten av august.

Les mer om campene External-link icon

NJFF tilbyr en rekke camper for barn og unge

I sommer og de neste månedene finner du en rekke spennende camper for barn og unge. Sjekk ut datoer under og se om noe kan passe for deg.

10.-12. juni Hedmark 
16.-18. juni Vestfold
26.-28. juni Nordland
26.-30. juni Akershus
26.-30. juni Møre og Romsdal


14.-19. august Nordland
18.-20. august Rogaland
15.-17. september Telemark
9.-10. oktober Møre og Romsdal

Jaktskytterskoler

NJFF vil rekruttere til jaktskyttergrenene og gi skyteglad ungdom et godt faglig tilbud. I aktivitetskalenderen kan du finne aktiviteter merket jaktskytterskole hvis du søker i fritekstfeltet.

Finn jaktskytterskoler her External-link icon

Jakt- og fiskeskoler

Hensikten med jakt- og fiskeskolene er å etablere kontinuerlige tilbud til barn og ungdom på fritiden - et tilbud som går over lengre tid og som bidrar til å skape levende lokale miljøer for barn og ungdom i NJFF. Du finner en oversikt over disse i kalenderen vår.

Aktivitetskalender External-link icon

Helt vilt

Bli bedre kjent med de fantastiske naturressursene våre. Du finner både matoppskrifter, tips og filmer, og det er bare å glede seg til å se youtuberen, Herman Dahl blir med vår egen ambassadør, Maja Odden på en reise som inneholder både humor, mat og jakt.  

Les mer External-link icon
Er du tillitsvalgt kan du lese mer her