Rypetaksering

Hund

Foreningen har et rikt tilbud til aktiviteter innenfor hund. Vi har aktivitet innenfor ettersøk, blodspor, prøver, utstillinger, harehund og fuglehundtrening. Samt saueaversjon vår og høst. Trykk på undergruppene for å se mer.

Kontaktinformasjon hundeutvalget:

Leder hundeutvalget:

Terje Skalleberg 913 43 096

Leder ettersøksgruppa:

Hans Kåre Røysland 913 54 146

Leder fuglehundgruppa:

Mari Galåen 458 87 914

Leder harehundgruppa:

Trond Olafsen 913 31 406

Klubb- og lagprøve for harehunder 14. november 2020

Lørdag 14. november arrangeres det klubb/lagprøve for harehunder tilhørende i Sandefjord og Andebu JFF. Påmeldingsfrist er søndag 1/11-20. Ta kontakt med Trond Olafsen på telefon 91331406 eller epost: trondolafsen804@hotmail.com

Ettersøksavtale.

Er du klar til jaktstart? Sandefjord JFF har ettersøkslag som tilbyr rimelige ettersøksavtaler til jegere, jaktlag og grunneierlag. Avtale om tilgang til ettersøksekvipasje er påkrevd før man kan gå på jakt etter hjortevilt.

Ta kontakt med oss for å få avtalen i orden! 

Hans Kåre Røysland

Leder ettersøksgruppa SJFF

913 54 146

 

Kurs ettersøk.

Vi arrangerer grunn- og videregående kurs i ettersøk. Åpent for alle som ønsker å lære om sporlegging og hvordan man går frem for å få godkjent ettersøkshund. Erfarne og autoriserte NJFF instruktører. 

Mulighet for bevegelig prøve etter kurset. 

Thomas Vibeto

908 82 833

Vi arrangerer sportreninger og prøver, både bevegelige-, ordinære- og fersksporprøver.

Sportrening.

Vi møtes ukentlig på avtalt sted, og legger spor for hverandre. Blod og klauver kan kjøpes av SJFF. Så samles vi for sosialt samvær en times tid, og går sporet etter det. Enkel bevertning og kaffe.

Mari Kragh Galåen

458 87 914

 

Sporprøver.

Gjennom året avholder vi ordinære og bevegelige prøver, samt fersksporprøver. Sjekk i kalenderen til SJFF for første mulighet. Evt ta kontakt med

Thomas Vibeto

908 82 833

Aktiviteter i gruppa blir annonsert her.

 

Fuglehundgruppa har en fb-gruppe der medlemmer kan avtale treff, treninger og annet sosialt. Gruppen finnes her: https://www.facebook.com/groups/1134192397965046/?mibextid=oMANbw

 

Kveldstur med fuglehundgruppa til Langøya

Vi samler oss mandag 23/10 og tar en liten ettermiddagstur sammen. Ta gjerne med et sitteunderlag og noe å drikke på om du vil. En fin anledning til å treffe andre, sosialisering for hundene, øve på å gå pent, eller det du ønsker selv å få ut av en slik tur. 

Vi møtes på parkeringen på i Sandsveien kl 17.00 med snarlig avreise. Obs; det er en liten parkeringsavgift med vipps-løsning. 

Mer info om Langøya: https://ut.no/turforslag/1112155434/langy-rundtur-pa-ya

Dersom denne dagen ikke passer for deg, men du gjerne vil være med en annen gang er det bare å sende en melding eller mail om det så vet vi at det er interesse for slike aktiviteter i fremtiden også.

Hilsen Anne Kathrine
92213498

Anne.Kathrine.Wenaas.Ribe@sandefjordjff.no

For å kunne bli blodspor-/viltchampion må man også ha utstillingsresultatene i orden. Vi arrangerer ring-/utstillingstrening i løpet av høsten. Første kvelden går vi gjennom litt teori og spørsmål rundt utstilling. Vi forklarer hvordan en dag på utstilling arter seg. Følgende trener vi på de momentene man skal igjennom. Man trenger ingen forkunnskaper.

Mari Kragh Galåen

458 87 914

Vi selger hundemat til gode priser for medlemmer

Alle som jakter elg, hjort eller rådyr må ha tilgang på godkjent ettersøkshund.