Landsmøtet 2021 er åpnet

Det 23. ordinære landsmøte i Norges Jeger- og Fiskerforbunds er åpnet på Clarion Hotel & Congress på Oslo Airport.

Publisert: 12. november 2021 kl. 12.21

Sist oppdatert: 13. november 2021 kl. 09.35

NJFF ble stiftet i 1871 og har 150-årsjubileum i år. NJFF er en betydelig friluftsorganisasjon, med sine 115.000 medlemmer, spredd på 570 lokale foreninger over hele landet. Rundt en femtedel er barne- og ungdomsmedlemmer, og kvinneandelen er økende, noe som lover godt også for framtiden for den eneste landsdekkende interesseorganisasjonen for jegere og fiskere.

Et av Norges mest profilerte popband, ISÁK, åpnet landsmøtet med et flott musikkinnslag som begeistret salen. Vokalist, Ella Marie Isaksen Hætta, vant Stjernekamp på NRK og har blant annet markert seg i kampen for samenes rettigheter og i viktige naturvernsaker

Sametingspresidenten på besøk i jubileumsåret

Det er mange gjester på landsmøtet. Det er særlig stas for oss i NJFF at den nyvalgte sametingspresidenten Silje Karine Muotka kommer og vil si noen ord til landsmøtet.

sametingspresidenten

Lista over saker som skal behandles under landsmøtet er lang. Er du ikke til stede, så kan du følge med på diskusjoner og vedtak som blir fattet på våre landsmøtesider. Her strømmer vi også landsmøte direkte.

Alt om Landsmøtet