Foto: 4H Nesbyen

NJFF-ungdom

NJFF-ungdom ​​ Nes Jakt og Fiskeforening ønsker å bidra til økt rekruttering av barn og unge i deltagelse av våre aktiviteter. Derfor tilbyr vi en rekke spennende aktiviteter rettet mot unge medlemmer i foreningen.

Barn og ungdom.

NJFF-Ung

Nes Jakt og Fiskeforening har gjennom flere år samarbeidet med Nes Ungdomsskole. Elevene får her prøvefiske i foreningens vann med garn, og legger ut ruser for å fjerne ørekyte.

 

Skogdag

Ved den årlige "Skogdagen" som Viken Skog avholder, har vi ca. 250 elever fra hele Hallingdal på besøk. Elevene har da mulighet til å prøve gratis leirdueskyting. NJFF har til utlån hagler og rifle til de som ønsker å prøveskyte. Ved Trytetjern blir det grillet fisk, samt instruksjon i hvordan fiske med flue og sluk.

 

Skyting

En serie på leirduebanen koster i dag kr. 50.- for ungdom under 18 år. Vi låner også ut fiskestenger, mår/minkefeller og to store lavvoer dersom noen ønsker dette. 

Vi i Nes JFF ønsker dere hjertelig velkommen til oss!

ta kontakt på mobil: +47 98 88 51 47

Jegerprøven 2014 003.JPG
Fra Jegerprøvekurs 2014

Jegerprøven

Jegerprøven ble innført som obligatorisk i 1986. Bakgrunnen for prøven, er at de som jakter vilt i Norge skal ha en god kunnskap og riktige holdninger under jaktutøvelse. Norges Jeger- og Fiskerforbund er den største i landet, når det gjelder jegerprøven. Hvert år utdanner vi 10.000 nye jegere fordelt på over 500 jegerprøvekurs.

Vi i Nes JFF har tidligere avholdt slike kurs, men har per i dag ingen egne godkjente instruktører for dette. Vi jobber aktivt med slike planer, og håper å kunne tilby dette i fremtiden. I mellomtiden ønsker vi å henvise til lokallagene i regionen rundt oss for aktuelle tilbud, eller tilbud dere finner på NJFF sine hovedsider her.