MENY hamburgermeny Close-menu button

Norgesmesterskap

Søknadsfrist for NM-arrangement i 2024 er desember 2022. Bakgrunnen for den lange fristen er at NJFF mener det erfaringsmessig er viktig at de lokale arrangørene har god tid på seg til å planlegge de store NM-stevnene. Søknad om arrangementer som står ledige ved utløp av søknadsfristen, vil bli behandlet fortløpende.​​

NM jaktfelt 2022 arrangeres av NJFF Hordaland 6.- 10.juli

Hva er jaktfelt?

Jaktfelt er en type feltskyting organisert av Norges Jeger- og fiskerforbund hvor man skyter med rifle på ulike dyrefigurer. Det er varierende avstander mellom ca 40-200 meter og i forskjellige skytestillinger, vanligvis stående, sittende og liggende. Vanligvis skytes det på 6 ulike poster med 5 skudd i hver figur. Figurene har en indre treffsone som gir 5 poeng og en ytre treffsone som gir 3 poeng. Med totalt 30 skudd er da maksimal poengsum 150 poeng.

Hvor? 

Jaktfelt skal holdes på Ulven skytefelt. Ulven leir er en militærleir i Bjørnafjorden kommune i Vestland fylke. Det forventes ca 1300 besøkende. I tillegg til selve mesterskapet vil det tilrettelegges for publikum med servering, noe kjekt for barna, og diverse salg av utstyr, stands og mye annet liv og moro.

Vi ønsker alle skyttere hjertelig velkommen.

Påmeldingsfrist 30. juni

Meld deg på her

Les mer på deres hjemmeside!

Nordisk jaktskyting ble arrangert av Hemnes JFF 21. - 22. mai

Se resultatene her

DSC_7083.jpg
Gull: Marius Sørensen, Tvedestrand JFF, 380p
Sølv: Sindre Skoglund, Kroken JFF, 378p
Bronse: Knut Magne Bjørnstad, Rakkestad og Degernes JFF, 369p

 

NM jegertrap og -leirduesti 2022 arrangeres av Oppdal JFL 18. - 24. juli. 

Meld deg på her

Mer info finners på gruppens Facebook side.

NM elgskyting 2022 arrangeres av NJFF Hordaland 6.-10.juli

Hva er elgbane?

100 meter løpende elg, også kalt elgbaneskyting er en skyteøvelse innen grenen viltmål hvor man skyter på en bevegelig skive av en elg på 100 meters avstand. Skiven kan være elektronisk eller av papp. Et stevne består av 20 skudd. De 10 første skuddene skytes mot en statisk skive, mens de 10 siste skuddene mot en bevegelig skive. De 5 første skuddene mot den statiske skiven skytes sittende, og de neste 5 stående. Serien på den bevegelige skiven består av 10 skudd. Den maksimale kombinerte poengsummen for et stevne er 100 poeng.

Hvor? 

Løpende elg og innskyting finner sted hos Os Skytterlag. Det forventes ca 1300 besøkende. I tillegg til selve mesterskapet vil det tilrettelegges for publikum med servering, noe kjekt for barna, og diverse salg av utstyr, stands og mye annet liv og moro.

Vi ønsker alle skyttere hjertelig velkommen.

Påmeldingsfrist 30. juni

Meld deg på her

Les mer på deres hjemmeside!

Arrangør mangler

Finland juli/aug.