Blåbærkrem smaker nydelig til boller, i kaker og  på muffins. Med deilig kremost, litt syrlig sitronsaft og vaniljesukker blir dette en smakfull krem med høstens blåbær godt blandet inn.

Blåbærkrem

Blåbærkrem smaker nydelig til boller, i kaker og på muffins. Med deilig kremost, litt syrlig sitronsaft og vaniljesukker blir dette en smakfull krem med høstens blåbær godt blandet inn.

Enkel15 min

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Blåbærkrem:

300 gr

naturell ostekrem (Philadelphia)

7.5 dl

kremfløte

3 ts

vaniljesukker

200 gr

blåbær

1 ss

sitronsaft

Slik gjør du:

Blåbærkrem:

Ha kremost, kremfløte og vaniljesukker i en bakebolle. Visp det godt sammen i en kjøkkenmaskin til kremen tykner.

Tilsett halvfrosne blåbær og sitronsaft, og bland det godt sammen. 

Tips:

Om du ønsker søtere eller tykkere krem kan du ha i en god slump melis. 

Nyhetsbrev for den matglade

Ønsker du å få matinspirasjon rett i innboksen din hver måned? Da bør du melde deg på vårt nyhetsbrev som vil inneholde nye og fristende oppskrifter.

Meld deg på her External-link icon
Her finner du flere oppskrifter med blåbær