MENY hamburgermeny Close-menu button
Calzone med hjortekjøtt er både enkelt og rask å lage, og passer ypperlig som turmat enten du skal ut på jakt eller fiske.

Calzone med hjortekjøtt

Calzone med hjortekjøtt er både enkelt og rask å lage, og passer ypperlig som turmat enten du skal ut på jakt eller fiske.

Oppskrift
Calzone med hjortekjøtt

Ingredienser
4 personer:

0.5 stk løk
1 ss smør
400 gr kjøttdeig av hjort
1 ts salt
1 ts pepper
1 stk hermetiske tomater
1 ts tørket timian
2 stk fersk mozzarella
1 ferdig pizzadeig

Slik gjør du:

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader.
  2. Finhakk løken.
  3. Varm opp en stekepanne på middels høy varme, og stek kjøttdeigen til den er gyllen og gjennomstekt. Krydre med salt og pepper.
  4. Ha i de knuste tomatene og timian. La det putre på svak varme til sausen har kokt seg inn. Krydre med salt, pepper og timian om du ønsker mer smak.
  5. Del pizzadeigen i fire. Del mozzarellaen i skiver.
  6. Ha et par skjeer kjøttfyll nederst på den ene halvdelen, og topp med den ferske mozzarellaen.
  7. Fold den andre halvdelen over. Du kan enten rulle den nederste kanten over den øverste, eller du kan bruke en gaffel for å feste kantene. Pensle med litt vann.
  8. Stekes på midterste rille i cirka 15 minutter, til deigen er gjennomstekt og gyllen.