MENY hamburgermeny Close-menu button
Fennikel- og reddiksalat er en sprø og smakfull dessert som frisker opp grillmaten enten du har fisk eller vilt på menyen.

Fennikel- og reddiksalat

Fennikel- og reddiksalat er en sprø og smakfull dessert som frisker opp grillmaten enten du har fisk eller vilt på menyen.

Publisert 09. mai 2022 kl. 13.07

Oppskrift
Fennikel- og reddiksalat

Ingredienser
4 porsjoner:

1 fennikel
6 reddiker
1 grønt eple
65 gr ruccula
2 dl olivenolje
1 ts sitron
1 ts tørker timian
Salt/pepper

Slik gjør du:

  1. Skyll alle grønnsakene. Kutt av tuppen på fenniklene. Snitt resten av fenniklene i tynne skiver, og ha dem over i en salatbolle.
  2. Del reddikene i tynne skiver. Del eplene i tynne skiver og så i fire biter og ha det over i salatbollen sammen med rucculaen.
  3. Rør sammen olivenolje, sitronsaft og timian, og smak til med salt og pepper. Ha ønsket mengde dressing over salaten og bland det forsiktig sammen.