Fennikel- og reddiksalat
Fennikel- og reddiksalat er en sprø og smakfull dessert som frisker opp grillmaten enten du har fisk eller vilt på menyen.
Enkel•30 min
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Fennikel- og reddiksalat:
1 stk
fennikel
6 stk
reddiker
1 stk
grønt eple
1 pose
ruccula
1 dl
olivenolje
1 ts
sitronsaft
1 ts
tørket timian
0.5 ts
salt
0.5 ts
pepper
Slik gjør du:
Fennikel- og reddiksalat:
Skyll alle grønnsakene. Kutt av tuppen på fenniklene. Del fennikelen i tynne skiver, og ha det over i en salatbolle.
Del reddikene i tynne skiver. Del eplene i tynne skiver og så i fire biter og ha det over i salatbollen sammen med rucculaen.
Rør sammen olivenolje, sitronsaft og timian, og smak til med salt og pepper. Ha ønsket mengde dressing over salaten og bland det forsiktig sammen.