Fennikel- og reddiksalat er en sprø og smakfull dessert som frisker opp grillmaten enten du har fisk eller vilt på menyen.

Fennikel- og reddiksalat

Fennikel- og reddiksalat er en sprø og smakfull dessert som frisker opp grillmaten enten du har fisk eller vilt på menyen.

Enkel30 min

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Fennikel- og reddiksalat:

1 stk

fennikel

6 stk

reddiker

1 stk

grønt eple

1 pose

ruccula

1 dl

olivenolje

1 ts

sitronsaft

1 ts

tørket timian

0.5 ts

salt

0.5 ts

pepper

Slik gjør du:

Fennikel- og reddiksalat:

 

Skyll alle grønnsakene. Kutt av tuppen på fenniklene. Del fennikelen i tynne skiver, og ha det over i en salatbolle.

 

Del reddikene i tynne skiver. Del eplene i tynne skiver og så i fire biter og ha det over i salatbollen sammen med rucculaen.

 

Rør sammen olivenolje, sitronsaft og timian, og smak til med salt og pepper. Ha ønsket mengde dressing over salaten og bland det forsiktig sammen.

Oppskriftene på tilbehør finner du her