Kantarelltoast er så kansende godt med en kremet smak av deilig parmesan og syrlige tyttebær sammen med den herlige soppen. Perfekt til både tapas og som forrett.

Kantarelltoast

Kantarelltoast er så kansende godt med en kremet smak av deilig parmesan og syrlige tyttebær sammen med den herlige soppen. Perfekt til både tapas og som forrett.

Enkel30 min

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Kantarelltoast:

2 ss

sjalottløk

200 g

kantareller

2 ss

smør

2 dl

fløte

1.5 dl

revet parmesan

1 dl

tyttebær

1 ss

sitronsaft

0.5 ts

salt

0.5 ts

pepper

4 stk

brødskiver

Slik gjør du:

Kantarelltoast:

Varm opp stekeovnen til 225 grader.

Finhakk løken

Stek kantarellene i en tørr panne på middels høy varme, til all væske er fordampet. Sett kantarellene til side.

Varm opp stekepannen med smør, og fres løken til den er blank. Tilsett fløte og parmesan, og la det putre til blandingen har tyknet.

Rør inn tyttebær, sitronsaft og kantarellene, og smak til med salt og pepper. 

Rist brødet i en brødrister og ha på litt smør. 

 

Fordel blandingen på brødskivene, topp med litt tyttebær og parmesan.

Flere retter med kantareller